MODA

Darrera jornada d'emissions de 080 Barcelona Fashion

query_builder   28 octubre 2021 20:50

event_note Nota de premsa

MODA

Darrera jornada d'emissions de 080 Barcelona Fashion

Dissenys The Label Edition
Dissenys The Label Edition
  • ALL THAT SHE LOVES, Y_COMO, THE LABEL EDITION, PAOLA MOLET i AVELLANEDA han protagonitzat la quarta jornada dels Fashion Show Films de la 28a edició de 080 Barcelona Fashion, a l’excepcional emplaçament de l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó

Important: els materials gràfics (fotos i vídeos) estaran disponibles al web https://080barcelonafashion.cat/ 15 minuts aproximadament després de la seva emissió.

Descarrega aquí el vídeo resum de la jornada

080 Barcelona Fashion segueix amb la seva 28a edició amb la quarta sessió de Fashion Show Films. Les propostes de les firmes ALL THAT SHE LOVES, Y_COMO, THE LABEL EDITION, PAOLA MOLET i AVELLANEDA han protagonitzat aquesta darrera jornada del certamen a l’excepcional emplaçament de l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó.

ALL THAT SHE LOVES, Y_COMO, THE LABEL EDITION, PAOLA MOLET i AVELLANEDA a la quarta jornada de 080 Barcelona Fashion

Fashion Show film All That She loves

La darrera jornada del certamen de moda digital ha estat inaugurada per la col·lecció Origin de la firma de moda íntima i bany All That She Loves. Amb aquesta nova col·lecció i després de 4 anys, All That She Loves mostra la seva evolució i reafirma els seus valors: mediterraneïtat, sostenibilitat i proximitat.

Origin és la posada en escena de la nova línia casualwear de la marca amb una proposta de teixits que van des del cotó orgànic, el cotó llis o el canalé, fins al niló impermeable o la seda elàstica. La paleta cromàtica inclou colors blancs, grisos, metal·litzats, verd menta, or, plata i coure, entre d’altres. La nova proposta d’All That She Loves presenta looks complets en impermeable, peces tècniques, pareo amb tops, capes superposades i quimonos, una de les peces estrella de la temporada.

Dissenys All That she loves
Dissenys All That she loves

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film de Y_Como

Seguidament Y_Como ha presentat la seva nova col·lecció Paradise = Mental Space, que s’inspira en la creença d’alliberar les mans per fer avançar la humanitat. Aquesta inspiració es basa en la tendència Arts & Crafts de meitats del segle XIX, un moviment amb una gran ambició artística.

Les siluetes de la nova col·lecció d’ Y_Como persegueixen els volums, que es manifesten en peces clau com els pantalons de campana. La paleta cromàtica de Paradise = Mental Space està formada pel ja tradicional color marró de la firma, juntament amb colors malves o fins i tot fluors. El denim, teixit premissa d’Y_Como, i el plàstic reciclat en diferents estampats, són els principals elements de la nova col·lecció.

Dissenys Y_como
Dissenys Y_como

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film 

Fashion Show film de The Label Edition

La firma The Label Edition ha presentat la seva col·lecció Vague à l’âme, inspirada en el sentiment de nostàlgia positiu que generen els records i amb l’objectiu de transmetre la idea d’integrar passat i present sense perdre el valor del moment.

Les siluetes de la col·lecció Vague à l’âme s’inspiren en el volum, en l’elegància natural i sobretot en el detalls, i ho fan a través de teixits que expliquen històries plasmades en colors càlids i bordeus. Atemporalitat, honestedat i exclusivitat són els principals pilars de The Label Edition, valors que estan molt presents en la seva nova col·lecció a través de peces que perduren en el temps, de producció local, de qualitat i en quantitats limitades.

Dissenys The Label Edition
Dissenys The Label Edition

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film de Paola Molet

Paola Molet ha presentat Camille, la seva nova col·lecció inspirada en l’artista Camille Claudel, alumna i amant de l’escultor Auguste Rodin. Així, Camille explica la història d’aquelles dones que van dedicar la seva vida a l’art i van tenir la mala sort d’enamorar-se d’un artista.

Les siluetes de Paola Molet estan formades per peces molt masculines que amaguen peces femenines i que són una barreja entre diferents estils, com el modernisme o el romanticisme, creant peces úniques. El blanc, el negre, el beix, el rosat i alguns tocs de vermell, són els colors protagonistes de la nova col·lecció que té com a peces claus les faldilles i els pantalons
Dissenys Paola Molet
Dissenys Paola Molet

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film Juan Avellaneda

El dissenyador barceloní Juan Avellaneda ha sigut l’encarregat de clausurar aquesta 28a edició de 080 Barcelona Fashion amb la col·lecció Mon coeur bat la chamade. Inspirada en la sofisticació del Nova York dels anys 70, la nova col·lecció d’Avellaneda barreja les històries d’amor de Nova York, juntament amb el punt de “sabana” que té la ciutat. Aquest concepte es manifesta a través de siluetes que formen part dels clàssics de la firma i donen lloc a peces fetes per gaudir de la vida i explorar nous horitzons.

La paleta de colors de Mon coeur bat la chamade inclou els colors d’aquesta “sabana urbana”: tons camel, marrons, negres, marfils i toc vermell, donant com a resultat una elegància audaç, àgil i contemporània.
Dissenys Juan Avellaneda
Dissenys Juan Avellaneda

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

Patrocinadors i firmes col·laboradores de la 28a edició de 080 Barcelona Fashion

Aquesta edició compta amb les següents marques patrocinadores i col·laboradores que donen suport al projecte de 080 Barcelona Fashion:

Patrocinador principal: Clearpay, el mètode de pagament ajornat en el sector de la moda.

També són firmes patrocinadores Kevin Murphy (perruqueria oficial) i Thuya Professional Line (manicura oficials). Per la seva banda, participen com a col·laboradors M·A·C Cosmetics (maquillatge oficial), Garmin (rellotge oficial), Thuya Formació Professional (equip de maquillatge), Rowenta (planxat i eines d’higienització),  GhD (eines de pentinat) Font Vella (aigua oficial) i La Roca Village (destinació de shopping oficial). 

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

12  

Imatges

Disseny All that she loves

Disseny All that she loves 4760

Disseny All that she loves 2

Disseny All that she loves 2 7235

Disseny Juan Avellaneda

Disseny Juan Avellaneda 8856

Disseny Juan Avellaneda 2

Disseny Juan Avellaneda 2 9674

Dissenys The Label Edition

Dissenys The Label Edition 5144

Disseny Paola Molet

Disseny Paola Molet 4965

Disseny Paola Molet 2

Disseny Paola Molet 2 3088

Disseny The Label Edition

Disseny The Label Edition 5117

Disseny The Label Edition 2

Disseny The Label Edition 2 5850

Disseny Y_como

Disseny Y_como 5789

Disseny Y_como 2

Disseny Y_como 2 5326

Dissenys Paola Molet

Dissenys Paola Molet 6186