La consellera Cervera lliura la medalla centenària a Antònia Florensa, veïna de Seròs

query_builder   30 octubre 2021 14:32

event_note Nota de premsa

La consellera Cervera lliura la medalla centenària a Antònia Florensa, veïna de Seròs

En el decurs de la visita, la titular de Drets Socials s’ha reunit amb l’alcalde del municipi i representants d’entitats locals i ha visitat la llar de jubilats

Entrega medalla centenària

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha lliurat aquest migdia la medalla centenària a Antònia Floresta, nascuda el 26 d’octubre de 1.921. L’acte ha tingut lloc al domicili de l’homenatjada, a Seròs, i hi han assistit familiars, l’alcalde del municipi, Josep Antoni Romia, i el director territorial del Departament a Lleida, Joan Segura.

 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

 

En el decurs de la visita a Seròs, Cervera ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i s’ha reunit amb membres del consistori i representants de les principals entitats de la localitat. Tot seguit, la consellera ha visitat la llar de jubilats.

 

 

 

30 d’octubre

3  

Imatges

Medalla centenària

Medalla centenària 327

Llar de jubilats de Seròs

Llar de jubilats de Seròs 401

Signatura Llibre d'Honor Ajuntament de Seròs

Signatura Llibre d'Honor Ajuntament de Seròs 388