FGC

El Tren del Ciment tanca la temporada 2021 amb més de 19.000 passatgers

query_builder   11 novembre 2021 11:00

event_note Nota de premsa

El Tren del Ciment tanca la temporada 2021 amb més de 19.000 passatgers

  • El nou servei de venda anticipada dels bitllets i altres productes a través del web han tingut molt bona acceptació per part de les persones usuàries d’aquest tren turístic operat per Ferrocarrils
FGC
El Tren del Ciment.

El Tren del Ciment ha finalitzat la temporada 2021 amb un balanç de 19.030 visitants. Aquest tren turístic, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha estat en marxa del 27 de març al 7 de novembre, essent els mesos d’estiu els de més afluència de visitants. L’agost ha estat el mes fort, amb 6.811 persones usuàries. En conseqüència, un any més, el tren turístic de l’Alt Llobregat ha destacat per la seva important aportació a l'oferta turística de la comarca i a la seva posició com a motor turístic del territori.

El tren, que segueix la històrica línia que abans unia la fàbrica de ciment Asland, a Castellar de n'Hug, amb Guardiola de Berguedà, realitza un total de 4 parades durant el seu recorregut. En aquestes parades els viatgers han pogut descobrir altres propostes de gran interès cultural com: el Museu del Ciment, on es mostra la història de la fàbrica en un singular edifici; els Jardins Artigas, dissenyats per l’arquitecte modernista Antoni Gaudí, en agraïment a la família Artigas; i l’Exposició de Trens Històrics de ferrocarrils secundaris, industrials i turístics a la Vall del Llobregat.

Els passatgers han pogut combinar el viatge en tren amb les propostes culturals gràcies al bitllet combinat anomenat ‘L’experiència completa’, que inclou el bitllet de tren i l’accés als Jardins Artigas i al Museu del Ciment, una oferta que facilita la visita de tots els equipaments del Tren del Ciment i que esdevé l’opció preferida per als visitants de l’explotació turística.

L’aposta d’FGC per la digitalització dels serveis ha estat molt ben rebuda per les persones usuàries, que han pogut comprar per primera vegada els bitllets anticipadament a través del la venda en línia al web, així com també reservar plaça en altres atractius turístics de la ruta que fa aquest tren.

1  

Imatges

Foto

Foto 371

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 340