ICDObert

Acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones a les Terres de l'Ebre

query_builder   22 novembre 2021 09:37

event_note Nota de premsa

Acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones a les Terres de l'Ebre

Acte institucional Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones a les Terres de l'Ebre
El delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, juntament amb la coordinadora territorial del Departament d'Igualtat i Feminimes, Mar Lleixà, presideix aquest dijous, 25 de novembre, l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones a les Terres de l'Ebre.

L'acte tindrà lloc a les 12.00 hores a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, plaça de Gerard Vergés, 1, de Tortosa. Comptarà, a més a més dels parlaments institucionals, amb la lectura del manifest institucional per part de Maria Teresa Lletí Drago, directora del Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) de les Terres de l'Ebre i, seguidament, impartirà una conferència Immaculada Castells Escurriola, diputada segona de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa i referent a la Comissió Tècnica del Circuit de les Terres de l'Ebre per a l'abordatge de la violència masclista. L'acte clourà amb l'actuació de la Companyia 'Las Lorquianas'.

A més a més, també als diversos municipis de les Terres de l'Ebre ajuntaments, consells comarcals i associacions i entitats han organitzat una extensa programació d'acte en commemoració del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones en diferents dies a l'entorn del 25-N (doc. adjunt) 

1  

Imatges

Actuació 'Las lorquianas' en l'acte institucional 25-N a les Terres de l'ebre

Actuació 'Las lorquianas' en l'acte institucional 25-N a les Terres de l'ebre 3146

1  

Fitxers adjunts

Activitats programades als municipis de Terres de l'Ebre el 25-N

Activitats programades als municipis de Terres de l'Ebre el 25-N
PDF | 774