Els Mossos d'Esquadra i la FCF es reuneixen amb representants dels clubs de Segona i Tercera RFEF per abordar aspectes sobre normativa, reglamentació i protocols de seguretat

query_builder   24 novembre 2021 19:34

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra i la FCF es reuneixen amb representants dels clubs de Segona i Tercera RFEF per abordar aspectes sobre normativa, reglamentació i protocols de seguretat

La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i la Federació Catalana de Futbol han mantingut aquest dimecres una jornada formativa amb representants i responsables de seguretat dels clubs catalans de la Segona i la Tercera RFEF. La trobada, celebrada a l’Auditori del Complex Central de Mossos d'Esquadra a Sabadell, ha estat conduïda i dirigida pel coordinador general de seguretat en esdeveniments esportius del cos de Mossos d’Esquadra, intendent Josep Saumell, i el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, i ha aplegat així mateix els comandaments policials de cadascun dels àmbits territorials dels equips.

Durant la jornada s’han abordat aspectes sobre les mesures de seguretat i obligacions normatives que han de disposar els equips que competeixen a aquestes dues categories. Entre d’altres, s’han tractat qüestions al voltant de la reglamentació, la normativa esportiva o temes federatius.

#JoJugoNet: col·laboració entre Mossos i l’FCF
A més, també s’ha detallat als membres dels clubs el protocol de col·laboració estreta existent entre els Mossos i l’FCF, en el marc de la campanya #JoJugoNet, per eradicar els comportaments violents que es produeixen als camps de futbol i pavellons.

La normativa de seguretat privada en les instal·lacions esportives, durant la celebració de partits, ha completat l’ordre del dia previst.

Al seu torn, també han estat presents i participat en l’acte el cap de l’Oficina de l’Esport dels Mossos d’Esquadra, sergent Tomàs Rabadan; el membre de la Unitat Central de Seguretat Privada del Cos, sergent Josep Manel Kostelac; i el director d’integritat i seguretat de la RFEF, Alfredo Lorenzo.

Àrea de Comunicació
Barcelona, 24 de novembre de 2021

2  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 311

Imatge 2

Imatge 2 216