Obres de millora al camí d'accés de la C-12 a la Via Verda a Benifallet

L'IDECE inverteix 30.000 euros en la millora del camí d'accés al tram de la Via Verda a l'estació de Benifallet

query_builder   16 desembre 2021 15:13

event_note Nota de premsa

L'IDECE inverteix 30.000 euros en la millora del camí d'accés al tram de la Via Verda a l'estació de Benifallet

Arranjament del camí d'accés a la Via Verda a Benifallet
L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) ha invertit 30.000 euros (més IVA) en la millora del malmès camí que uneix la carretera C-12 amb l'antiga estació de Benifallet d'accés a la Via Verda.

Es tracta d'un dels punts més visitats del tram d'aquest via turística entre la Terra Alta i el Baix Ebre i era una demanda, tant dels usuaris com del mateix Ajuntament de Benifallet, amb qui l'IDECE ha treballat conjuntament en aquest projecte d'arranjament. El director de l'IDECE, Xavier Pallarés, ha manifestat que "la inversió en aquesta obra és de suma importància per reforçar el desenvolupament turístic del territori, precisament un dels principals objectius que tenim des de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre".

Les obres que s'han dut a terme són la neteja amb mitjans mecànics de la matèria vegetal a tot l'entorn, així com el sanejament i el trasllat dels materials sobrants de les cunetes als abocadors més propers, també l'arrnajament dels esvorancs existents i el posterior enquitranat amb 3 capes de reg asfàltic, amb una amplada de 4m., que suposrà un millor accés per als vehicles particulars i autobusos que arriben fins a l'antiga estació de Benifallet, on comença aquest tram de la Via Verda. En total, s'han arranjat 1'3 quilòmetres.

1  

Imatges

L'Idece arranja el camí d'accés de la C-12 a la Via Verda a Benifallet

L'Idece arranja el camí d'accés de la C-12 a la Via Verda a Benifallet 173

1  

Talls de so

El director de l'IDECE, Xavier Pallarés, explica les obres de millora a l'accés de la C-12 amb la Via Verda a Benifallet
mp3 | 707