Pavelló 1

El president Aragonès destaca la implicació del teixit social del país en la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

query_builder   19 desembre 2021 23:55

event_note Nota de premsa

El president Aragonès destaca la implicació del teixit social del país en la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

El president de la Generalitat atenent trucades (Fotografia: Paco J. Muñoz){"name":"2021/12/19/23/54/039e82a1-005f-4877-897c-c53a150a37bd.JPG","author":"Paco J. Muñoz","type":"0","location":"0","weight":"4576"}

  • El cap de l’Executiu ha col·laborat amb aquesta iniciativa atenent les trucades del ciutadans que han fet donacions
  • Una de cada 4 persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida”, ha recordat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha participat aquest vespre a la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental, atenent les trucades dels ciutadans que hi han fet donacions. “Una de les grans coses de la marató, a part de recollir fons per a la recerca, és la implicació social que porta darrere”, ha explicat en declaracions a TV3 i Catalunya Ràdio des del pavelló 1 de Fira de Barcelona, recordant com cada any el teixit social del país es bolca en aquest esdeveniment que aquest any arriba a la seva trentena edició.

El cap de l’Executiu ha remarcat que “una de cada quatre persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida” i per tant, “és bo que se’n parli i que quan s’hagi de demanar ajuda, se’n demani”. En aquest sentit, ha demanat eliminar l’estigma i ha recordat que aquesta setmana s’ha celebrat un ple del Parlament per la salut mental on s’han aprovat tota una sèrie de conclusions “que ens faran avançar molt”.

Durant l’entrevista, el president també ha fet una crida a la prudència davant l’augment de contagis vinculat a la variant òmicron. “Venen uns dies en què haurem de fer tots un esforç”, ha explicat.