.

El Govern anuncia ajuts directes de 20 milions d'euros al sector de l'oci nocturn

query_builder   22 desembre 2021 15:42

event_note Nota de premsa

El Govern anuncia ajuts directes de 20 milions d'euros al sector de l'oci nocturn

El Govern català destinarà 20 milions d’euros en ajuts directes al sector de l’oci nocturn, el més afectat per les noves mesures anunciades dilluns per fer front als efectes de la Covid-19. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha explicat que es tracta de la línia d’ajuts destinada al sector “més important” de les que s’han fet fins ara. “El Govern ha d’estar al costat del sector, que és el més afectat, amb fets, i per això actuarà amb celeritat”, ha afegit.

Torrent ha afirmat que “les mesures anunciades són una mala notícia per al sector” però ha afegit que “l’alternativa és encara pitjor”. “No actuar potser seria més fàcil, però l’escenari empitjoraria enormement”.

El conseller ha explicat que “establirem un diàleg amb els representants de l’oci nocturn per acabar de perfilar les condicions dels ajuts”. Des de l’inici de la pandèmia, el Govern ha destinat 40 milions d’euros en ajuts específics al sector de l’oci nocturn, als que s’afegeixen els 20 milions d’euros ara anunciats. En aquest sentit, Torrent ha recordat que “Catalunya és el territori de l’Estat que més ajuts directes ha donat als sectors afectats per les restriccions”.

 

Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________