cme

Els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals desmantellen una festa il·legal a l'estany d'Ivars i Vila-sana

query_builder   29 desembre 2021 18:16

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals desmantellen una festa il·legal a l'estany d'Ivars i Vila-sana

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i Agents Rurals han desmantellat una festa il·legal tipus rave que havien iniciat dins l'espai natural protegit de l'Estany d'Ivars al Pla d'Urgell.

A primera hora del matí Mossos i Agents Rurals han rebut l'avís de que es podria estar celebrant una festa a l'entorn de l'Estany d'Ivars, al terme municipal de Vila-sana.

El testimoni havia escoltat música pels voltants de l'estany i dues patrulles de seguretat ciutadana i agents rurals s'han desplaçat a l'espai protegit fins que han pogut localitzar el punt concret.

Al lloc han localitzat un grup de persones que havien arribat amb una furgoneta i ja tenien preparat i en funcionament un grup d'altaveus, taula de so i mescles, etapes de potència i un ordinador.

Agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa han identificat al responsable de la instal·lació i a set persones més, de 19 a 21 anys, veïns de la província de Barcelona. El responsable ha estat denunciat per una presumpta infracció per l'organització d'una festa il·legal i la denúncia serà derivada als serveis territorials de jocs i espectacles de la Generalitat de Catalunya. Per assegurar la finalització de la festa també s'ha realitzat el comís preventiu dels equips musicals.

Un dels participants també ha estat denunciat per tinença de substàncies estupefaents.

Tot apunta que haurien arribat avui al lloc i estaven pendents de l'arribada d'altres participants a la festa.

Àrea de Comunicació
Lleida, 29 de desembre de 2021

2  

Imatges

fotografia1

fotografia1 822

fotografia 2

fotografia 2 967