Ingressen a presó dos homes que robaven amb violència i intimidació en comerços de Santa Coloma de Gramenet

query_builder   9 febrer 2022 08:54

event_note Nota de premsa

Ingressen a presó dos homes que robaven amb violència i intimidació en comerços de Santa Coloma de Gramenet

.En les darreres setmanes aquestes dues persones ja havien estat detingudes diverses vegades per furts i per la tinença d’armes de foc simulades

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet juntament amb la Policia local de la localitat van detenir, el 31 de gener i el 2 de febrer d’enguany, dos homes de 44 i 29 anys com a presumptes autors de tres robatoris amb violència en comerços de Santa Coloma de Gramenet.

 

El primer fet es remunta al 24 de desembre de l’any passat, quan dos homes van entrar a un establiment comercial. Un d’ells es va dirigir a la caixera amenaçant-la amb un ganivet i li va exigir que li donés els diners de la caixa. El segon lladre va aprofitar qui hi havia una clienta comprant en aquell moment per robar-li el telèfon mòbil. Els dos homes van fugir emportant-se, els diners, el mòbil i tot de productes de la botiga.

 

Un mes després, el 24 de gener,  un dels arrestats va accedir en un altre establiment de la ciutat amb un ganivet de grans dimensions a les mans. Va intimidar la treballadora i es va endur els diners de la caixa registradora i el seu telèfon mòbil utilitzant el mateix modus operandi.

 

Per últim, el dia 27 del mateix mes de gener dos homes van entrar en un altre establiment armats amb ganivets. Van amenaçar els treballadors amb les armes blanques i els van exigir la recaptació del dia, però únicament van poder sostreure els telèfons mòbils dels treballadors.

 

En els tres casos, els investigadors van aconseguir una descripció acurada dels autors, la qual, junt amb altres indicis, va permetre que els identifiquessin.

 

El 31 de gener, la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet va localitzar i detenir un dels presumptes autors. El dos de febrer, uns mossos que feien tasques de vigilància van observar una persona que es disposava a entrar en un establiment, però que, en veure’ls, va desistir. Tot seguit, va tapar-se amb la caputxa i va llençar un objecte a terra abans de marxar del lloc. Els agents, que van reconèixer l’home, ja que era reincident i sabien que la Unitat d’Investigació l’estava buscant, el van identificar i el van detenir. Es dona la circumstància que, fent recerca per la zona de l’objecte que l’arrestat havia llançat, van trobar un ganivet.

 

Els arrestats van passar a disposició el jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet i el jutge va decretar l’ingrés a presó pels dos.

 

 

Àrea de Comunicació

Granollers, 09 de febrer de 2022

www.gencat.cat/mossos 

@mossoscat         facebook.com/mossoscat

2  

Imatges

IMATGE 1

IMATGE 1 359

IMATGE 2

IMATGE 2 361