Els Matins

President Aragonès: "Aquest és un Govern que es mira el país sencer, fent feina i avançant per millorar la vida de la gent"

query_builder   16 febrer 2022 10:50

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Aquest és un Govern que es mira el país sencer, fent feina i avançant per millorar la vida de la gent"

  • El cap de l’Executiu ha demanat “parlar menys de nosaltres i més del país”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat aquest matí que el seu “és un Govern que es mira el país sencer”, tant pel que fa a territoris com a persones. “Un país que s'estima a si mateix ha de ser un país sencer, perquè tothom en forma part, independentment de la classe social a la qual pertany, el barri o comarca on viu”, ha apuntat.

El president durant l'entrevista. Autor: Arnau Carbonell{"name":"2022/02/16/10/49/987e2efc-f74b-4ef5-b8d9-74820c8aaaec.jpg","author":"Arnau Carbonell. Gabinet de comunicació del president","type":"0","location":"0","weight":"63"}

En aquest sentit, ha subratllat que “les comarques en risc de despoblament o els barris que han patit un procés de degradació urbanística, han de veure que el Govern està al seu costat”. De la mateixa manera que “sectors socials que mai han estat al centre de l’agenda política, ara els hi estem posant”. “Amb un clar compromís feminista, amb polítiques de conciliació per fer efectiva la igualtat d'homes i dones o amb la defensa dels drets de tota la ciutadania, independentment d’on hagin nascut”, ha explicat.

Durant l’entrevista que li ha fet la periodista Lídia Heredia a Els Matins de TV3, Aragonès ha destacat que l’Executiu “continua fent feina i avançant per millorar la vida de la gent”. I ha posat com a exemples concrets la retirada de tot l’amiant de Badia del Vallès, “que no s’ha fet en 40 anys” o la gratuïtat de P2, “una eina essencial per avançar cap a la igualtat d'oportunitats a l’escola”.

“Fem política per continuar millorant les infraestructures, la connectivitat i el transport públic del país. I tot això en un projecte que, si tenim totes les eines d’un país independent, ho podrem fer molt millor. Menys parlar de nosaltres i més parlar del país”, ha declarat.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined