guitarra

Divendres 18 de març, a les 18h, amb entrada lliure

Segona conferència de les Jornades de Guitarra de Catalunya al Palau Robert

query_builder   16 març 2022 11:27

event_note Nota de premsa

Divendres 18 de març, a les 18h, amb entrada lliure

Segona conferència de les Jornades de Guitarra de Catalunya al Palau Robert

Després de la sessió inaugural del proppassat dia 11, protagonitzada per Guillem Pérez-Quer, guitarrista i professor del Conservatori superior del Liceu, el divendres 18 de març a les 18 hores se celebra la segona conferència musicada entorn del passat, present i futur de la guitarra a Catalunya a la sala Cotxeres del Palau Robert.

guitarra

Josep Maria Mangado, guitarrista i historiador d’aquest instrument, ens introduirà a la Barcelona guitarrística del segle XIX, i tot seguit, el guitarrista Miguel Javaloy ens proposarà un tast de música d’aquell moment. 

El divendres següent, dia 25, la guitarrista i historiadora de la guitarra Maria Ribera Gibal clourà el cicle amb una breu retrospectiva de l’esdevenir de l’instrument al llarg dels quatre-cents cinquanta anys del naixement de Joan Carles i Amat, primer tractadista de la guitarra. A continuació, el guitarrista Jordi Sàbat ens oferirà un petit recital.

Aquests actes s’emmarquen en la tercera edició de les Jornades de guitarra de Catalunya, i són amb entrada gratuïta i sense reserva prèvia.

Més informació a www.jornadesdeguitarra.cat


CONTACTE PREMSA PALAU ROBERT:
Sandra Iglesias sandra.iglesias@gencat.cat
Martí Porter mporter@gencat.cat