Presidència

El Govern es reuneix amb el cantó de Sarajevo

query_builder   26 abril 2022 16:59

event_note Nota de premsa

El Govern es reuneix amb el cantó de Sarajevo

Els dos governs han explorat vies de col·laboracions pel que fa al projecte de la candidatura dels Jocs Olímpics 2030
Presidència
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons; el conseller de Salut, Josep Maria Argimon Pallàs; i representants del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert s’han reunit amb el primer ministre del cantó de Sarajevo, Edin Forto; el ministre de Cultura i Esports, Samir Avdic; i el ministre de Salut, Haris Vranić aquest dimarts al Palau de la Generalitat.

La reunió ha servit per explorar vies de col·laboració amb el cantó de Sarajevo pel que fa al projecte de la candidatura dels Jocs olímpics 2030 i de potenciar l'agermanament del 1992 entre Barcelona i Sarajevo. Els lligams de Catalunya amb Sarajevo són històrics i ara, 30 anys després, s’obren noves possibilitats de cooperació entre els dos.

En la reunió, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon Pallàs, també ha compartit les experiències sobre els sistemes de salut de Sarajevo i Catalunya. I en matèria d'Acció Exterior i Govern Obert s’ha tractat el Pla de Treball de cooperació entre Catalunya i el Cantó de Sarajevo 2022-2024.

2  

Imatges

Reunió Govern-Cantó Sarajevo

Reunió Govern-Cantó Sarajevo 122

Reunió prèvia MHP-Cantó Sarajevo

Reunió prèvia MHP-Cantó Sarajevo 160

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined