hort

Jornades d'educació ambiental als Jardins del Palau Robert

query_builder   28 abril 2022 11:11

event_note Nota de premsa

Jornades d'educació ambiental als Jardins del Palau Robert

  • El 5, 6 i 7 de maig els Jardins del Palau Robert acolliran unes jornades d’educació ambiental impulsades per l’Agència de Residus de Catalunya amb motiu de la Setmana Internacional del Compost.
  • Les famílies i escoles que hi assisteixin podran participar en diversos tallers per aprendre a fer compost, visitar els stands i l’exposició sobre compostatge i participar en un sorteig de premis.
hort

Amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional del Compost, dedicada a informar la ciutadania sobre els beneficis ambientals d’aquest residu orgànic i promoure el seu ús en l’àmbit domèstic i agrícola, els pròxims dies 5, 6 i 7 de maig, els Jardins del Palau Robert acolliran unes jornades de sensibilització i educació ambiental impulsades per l’Agència de Residus de Catalunya.

Les activitats, gratuïtes i obertes a totes les famílies i escoles de Catalunya, inclouran stands informatius, tallers lúdics i una exposició, i permetran a tothom que hi assisteixi descobrir què és el compost i aprendre a preparar-lo i fer-lo servir com a substrat per a les plantes i hortalisses domèstiques. Als tallers, els i les participants de totes les edats podran plantar una tomaquera i endur-se-la per tenir-ne cura i fer-la créixer a casa.

Les escoles que hi participin rebran també un material educatiu específic per poder treballar prèviament el tema a l’aula, i poden fer la inscripció i reserva de tallers mitjançant el formulari que trobareu aquí.

L’objectiu de les jornades és promoure la sostenibilitat a través d’una estona educativa i divertida a l’aire lliure, i tothom que hi participi podrà endur-se una bossa de compost a casa i participar al sorteig de diversos premis: des de plantes mediterrànies, fins a cistelles de fruita i verdura ecològica i kits llavors de cultiu!

Per a mes informació: