Inauguració Fira del Vi de Falset

President Aragonès: "La Fira del Vi de Falset és un bon exemple de com des d'un producte d'altíssima qualitat s'aconsegueix dinamitzar tota la comarca"

query_builder   30 abril 2022 15:21

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "La Fira del Vi de Falset és un bon exemple de com des d'un producte d'altíssima qualitat s'aconsegueix dinamitzar tota la comarca"

Inauguració Fira del Vi de Falset

 

  • El cap de l’Executiu, acompanyat de l’alcalde del municipi i de la presidenta de la Diputació de Tarragona, ha inaugurat la 27ena edició d’aquesta mostra vinícola.

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha inaugurat aquest migdia la 27a edició de la Fira del Vi de Falset, en la qual participen cellers pertanyents a les Denominacions d’Origen Priorat i Montsant. El cap de l’Executiu s’ha congratulat que enguany s’hagi pogut recuperar la presencialitat de la mostra i ha assegurat que aquesta Fira “és un bon exemple de com a partir d’un producte d’altíssima qualitat s’aconsegueix dinamitzar tota la comarca”.

Per al cap de l’Executiu, Catalunya “té tots els elements” per ser un país de “primeríssim nivell” en el sector vitivinícola “no per volum però sí per qualitat”, i per això ha demanat “posar en valor aquesta excel·lència, en primer lloc creient-nos-ho”. I ha continuat: “el sector del vi al nostre país és fort i dinàmic, ha sabut transformar-se, avançar i guanyar musculatura a través de la professionalització i la innovació, ens en podem sentir orgullosos”.

El president s’ha referit a les “amenaces climatològiques” que cada any mantenen en alerta constant el sector, i en aquest sentit ha reiterat el compromís del Govern “per ser al vostre costat” i “per continuar acompanyant-vos en un camí exitós per al sector i per a Catalunya”.  

Pere Aragonès ha definit també la comarca del Priorat de “referent” per al país, ja que “posa en comú, paisatge, patrimoni, vi, agricultura, gastronomia i oportunitats per al futur, a més de portar el nom de Catalunya arreu del món a través dels seus productes”.

L’acte inaugural de la 27ena edició de la Fira ha tingut lloc al Teatre L’Artesana de Falset, i ha comptat també amb la participació de l’alcalde, Carlos Brull, i de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Un cop finalitzada la inauguració, el president ha fet un recorregut pels diferents estands participants en la mostra.

4  

Imatges

Foto Inauguració (1)

Foto Inauguració (1) 72

Foto inauguració (2)

Foto inauguració (2) 109

Recorregut Fira (1)

Recorregut Fira (1) 146

Recorregut Fira (2)

Recorregut Fira (2) 173

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined