El conseller Torrent durant la reunió amb Michael Blackman director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE).

ACCIÓ impulsa la participació de 30 empreses catalanes amb estand a l'ISE, un 50% més que l'any passat

query_builder   5 maig 2022 11:46

event_note Nota de premsa

ACCIÓ impulsa la participació de 30 empreses catalanes amb estand a l'ISE, un 50% més que l'any passat

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, reunit amb Michael Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE)
El conseller Roger Torrent i Ramió reunit amb Michael Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE); i acompanyats de la directora general d'Indústria, Natàlia Mas i Guix, i el director executiu d'ACCIÓ, Joan Romero i Circuns.
  • El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, s’ha reunit aquest dijous amb Michael Blackman, director executiu de l’Integrated Systems Europe (ISE), l’esdeveniment més important del sector audiovisual a Europa que se celebrarà la setmana vinent a Barcelona
  • Torrent ha assegurat que l’ISE “situarà Barcelona com una de les grans capitals mundials des del punt de vista tecnològic” i ha destacat “el potencial de creixement d’un esdeveniment que té una gran capacitat tractora per transformar el teixit productiu del país”
  • Durant la trobada, Blackman ha subratllat que “confiem a continuar les nostres relacions sòlides amb la ciutat i la regió per aportar inversions cap a Barcelona durant els propers anys”

El Departament d’Empresa i Treball, mitjançant ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa- impulsarà la participació de 30 empreses catalanes amb estand a l’Integrated Systems Europe (ISE), un 50% més que l’any passat. Es tracta de les companyies que estaran ubicades al pavelló de Catalunya a l’ISE, l’esdeveniment més important del sector audiovisual a Europa que se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig a Fira de Barcelona.

Ho ha donat a conèixer aquest dijous el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, en el marc d’una reunió amb el director executiu de l’ISE, Michael Blackman. Durant la trobada, Torrent ha assegurat que aquest congrés, sumat al MWC, “consolidarà Catalunya com a territori líder a Europa en el sector digital i audiovisual i situarà Barcelona com una de les grans capitals mundials des del punt de vista tecnològic”. De fet, Torrent ha remarcat “el potencial de creixement d’un esdeveniment que té una gran capacitat tractora per contribuir a la transformació del teixit productiu del país i, al mateix temps, atreure nous projectes d’inversió de multinacionals del sector”.

L’ISE, organitzat per les associacions AVIXA i CEDIA i que anteriorment estava ubicat a Amsterdam, es va celebrar l’any passat per primera vegada a Barcelona en petit format a causa de la pandèmia. En aquest sentit, el director executiu de l’ISE, Michael Blackman, ha assegurat que “tenim moltes ganes d'arribar a Barcelona d'aquí a uns dies: l’ISE és un esdeveniment molt internacional, i aquest any estem encantats de comptar amb la participació de més de 800 expositors de 43 països que mostraran noves innovacions en tots els àmbits de la tecnologia audiovisual i buscaran construir negocis duradors a la regió”. Blackman ha subratllat que “confiem a continuar les nostres relacions sòlides amb la ciutat i la regió per aportar inversions cap a Barcelona durant els propers anys” i que la previsió de l’organització és que l’esdeveniment “aporti 250-300 milions d'euros a l'economia de Barcelona, ​​creixent fins als 500 milions d'euros al 2026".

Impuls al sector audiovisual català

L’objectiu d’ACCIÓ és que les 30 empreses catalanes ubicades al pavelló català a l’esdeveniment trobin inversors, coneguin socis i nous clients, guanyin visibilitat i obrin nous mercats internacionals. Es tracta de TMM Group, Watchity, Ebantic Systems, Sinfonia Tecnica, SeeSound, Ledscontrol, Eurecat, la Comunitat RIS3CAT Media, Blau Solutions, IZI, Albadalejo AV Solutions, Tivify, Motilde, Camaleonic Analytics, Marvut Technologies, ADTEL, NRDMultimedia, Lavinia Services, Waital Technologies, Alcafilms, Padcelona, SEVASA, BAU Arts and Design College of Barcelona, WindowSight, iDISC Information Technologies, Octocamvision, SONO Tecnologia Audiovisual, Broomx, Linking Realities i JCS Multimedia Design.

A banda del pavelló, durant els quatre dies de congrés ACCIÓ també organitzarà 100 reunions de networking entre grans empreses, startups i proveïdors tecnològics de 40 països. Hi participaran empreses i organitzacions com SONY, Mediapro, Filmin, Artur Holm, VIDNEO, Cellnex o la CCMA, que han plantejat reptes tecnològics en l’àmbit audiovisual. Aquesta activitat està organitzada per ACCIÓ com a membre de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) de la Comissió Europea a Catalunya.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

2  

Imatges

El conseller Roger Torrent i Ramió; Mike Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE); la directora general d'Indústria, Natàlia Mas i Guix; i el director executiu d'ACCIÓ, Joan Romero i Circuns, durant la reunió.

El conseller Roger Torrent i Ramió; Mike Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE); la directora general d'Indústria, Natàlia Mas i Guix; i el director executiu d'ACCIÓ, Joan Romero i Circuns, durant la reunió. 2311

El conseller Torrent durant la reunió amb Michael Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE).

El conseller Torrent durant la reunió amb Michael Blackman, director executiu de l'Integrated Systems Europe (ISE). 1910

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined