La consellera a la fira Biocultura

La consellera Jordà inaugura una nova edició de la Fira Biocultura de productes ecològics i consum responsable

query_builder   5 maig 2022 15:53

event_note Nota de premsa

La consellera Jordà inaugura una nova edició de la Fira Biocultura de productes ecològics i consum responsable

Durant l’acte inaugural la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural reivindica un sistema agroalimentari català sostenible, transformador i basat en l’economia rural
La consellera durant la inauguració del certamen

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, ha inaugurat la 28a edició de la Fira Biocultura, que reuneix 300 expositors de productes ecològics i consum responsable.

En l’acte inaugural, la consellera ha destacat la importància del certamen que “ha esdevingut un punt de trobada de referència internacional, situant-se entre les dues fires més importants d'aquestes característiques que tenen lloc a Europa”. “En un món com l’actual, on la societat cada cop és més urbana però, al mateix temps, les persones estem cada cop més preocupades per la nostra salut i pel medi ambient, esdevé del tot imprescindible conèixer la tasca dels productors i elaboradors ecològics i, fires com aquesta ho fan del tot possible”, ha afirmat Jordà.

La consellera ha aprofitar la inauguració del certamen per reivindicar un sistema agroalimentari català sostenible, transformador i basat en l’economia circular. “Volem un sistema agroalimentari propi i arrelat al territori que garanteixi la cohesió territorial i l’arrelament de la població a les zones rurals, i també que reforci l’autoestima alimentària a Catalunya”, ha dit Jordà.

En aquest sentit, la consellera ha explicat que la producció ecològica “és una gran oportunitat per al nostre sector i per a la indústria de transformació agroalimentària perquè no només genera oportunitats econòmiques i laborals al nostre territori, sinó també perquè permet seguir produint respectant al màxim els criteris de sostenibilitat que tant necessita el nostre planeta”.

La fira Biocultura es celebrarà fins el 8 de maig al Palau Sant Jordi i preveu rebre uns 50.000 visitants.

3  

Imatges

La consellera Jordà durant la inauguració de la fira Biocultura

La consellera Jordà durant la inauguració de la fira Biocultura 186

Foto de grup durant la inauguració de la fira

Foto de grup durant la inauguració de la fira 278

La consellera ha visitat alguns estands de la fira

La consellera ha visitat alguns estands de la fira 222

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined