Fotografia inauguració

El conseller d'Educació inaugura l'Institut escola El Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta

query_builder   15 maig 2022 14:15

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugura l'Institut escola El Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta

  • Durant el cap de setmana, coincidint amb les I Jornades sobre educació, han tingut lloc exposicions, taules rodones i actuacions de sardanes i castellers
Fotografia inauguració

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha inaugurat aquest migdia l’Institut escola El Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Albert Pla.

Durant la inauguració, el titular d'Educació ha destacat la importància de defensar l'actual model d'escola catalana: "En el moment què estem de país hem de defensar el  model d'escola catalana. L'escola catalana és un model d'equitat i de cohesió social. I és una aberració pedagògica la sentència d'uns tribunals que no saben què passa dins l'aula, i per això el que farem és lluitar amb totes les nostres eines per defensar el nostre model d'escola catalana". 

El centre va néixer com una escola d’una línia que es va anar ampliant, fins que el curs 2020-2021 es va transformar en institut escola. La creació de l’Institut escola El Pi Gros per transformació de l‘escola i la implantació de l’ESO ha suposat dur a terme diverses obres entre el 2020 i el 2021 per adequar els espais per poder acollir aquest ensenyament. L’edifici permet acollir la secundària sense necessitat de cap ampliació, adequant els espais ja existents.

 

La inauguració s’emmarca en la celebració que el centre protagonitza durant tot el cap de setmana en el marc de les I Jornades sobre educació. Dissabte es va inaugurar una exposició i una taula rodona “La nostra escola”, i es va organitzar un taller de sardanes al pati del centre.

 

Avui diumenge ha tingut lloc una pintada mural amb elements relacionats amb l’educació i la diversitat, i un taller de castells a càrrec d’Els Maduixots del Maresme al pati del centre. Les I Jornades sobre educació han acabat amb la descoberta de la placa inaugural, els discursos oficials i una batucada.

 

 

15 de maig de 2022

1  

Imatges

Fotografia inauguració

Fotografia inauguració 409

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined