El seguiment de la vaga a les 12h en el sector públic és del 6,19%

query_builder   25 maig 2022 12:31

event_note Nota de premsa

El seguiment de la vaga a les 12h en el sector públic és del 6,19%

Segons les dades comunicades pel 81,67% dels centres públics a les 12h, el seguiment de la vaga dels professionals del sector educatiu públic és del 6,19%.

 

Estan convocats a la vaga d’avui el personal docent de centres públics i de les seus del Departament d'Educació, així com el personal laboral dels centres educatius. 

 

Les dades de vaga facilitades pel Departament d’Educació reflecteixen el percentatge de totes les persones que han comunicat a l’equip directiu del centre educatiu que durant la jornada d’avui exerciran el seu dret de vaga i amb aquesta finalitat es registra per a poder-ho reflectir a les seves nòmines. El procés de comunicació es porta a terme de forma telemàtica, mitjançant una aplicació informàtica on cada centre notifica quines persones de la seva plantilla avui han manifestat que fan vaga. El Departament sempre dona a conèixer el percentatge de centres que han facilitat les dades de la seva plantilla, juntament amb la dada de seguiment. La difusió pública normalment es duu a terme quan hi ha un percentatge molt elevat de comunicació, ja que d’aquesta manera s’assegura un marge d’error molt estret respecte a la recollida definitiva del 100% de les dades.

 

Els percentatges de participació i comunicació de la vaga segons els diferents Serveis Territorials són els següents:

 

 

Serveis territorials

Participació centres públics

Consorci d’Educació de Barcelona

12,30%

Barcelona Comarques

8,40%

Maresme i Vallès Oriental

6,78%

Baix Llobregat

8,05%

Vallès Occidental

6,11%

Terres de l’Ebre

3,07%

Tarragona

4,91%

Catalunya Central

5,07%

Girona

2,62%

Lleida

1,75%

Catalunya

6,19%

 

 

25 de maig de 2022