Foto

Els Mossos d'Esquadra detenen un metge a Tortosa per gravar un pacient mentre li feia la revisió mèdica

query_builder   15 juny 2022 11:08

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen un metge a Tortosa per gravar un pacient mentre li feia la revisió mèdica

  • El detingut va aprofitar l’exploració a la víctima per enregistrar amb el mòbil els seus genitals

 

  • Els agents han intervingut dos telèfons mòbils i un ordinador de l’arrestat per tal de comprovar si hi ha imatges d’altres possibles víctimes

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa (Baix Ebre) van detenir el passat 10 del juny un home, de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i descobriment i revelació de secrets.

 

Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 10 quan els agents van ser requerits per adreçar-se a un consultori mèdic de Tortosa donat que un pacient havia sorprès el metge gravant-li els genitals amb un telèfon mòbil.

 

La víctima va explicar que havia anat al consultori per passar una revisió mèdica d’empresa, juntament amb altres companys de feina. Durant el transcurs de l’exploració, es va adonar que el metge li realitzava tocaments en la zona genital i tenia el seu terminal mòbil amb la càmera en funcionament enfocant-li les seves parts íntimes.

 

Davant aquests fets, es va iniciar una discussió entre metge i pacient, i aquest últim va agafar el telèfon mòbil al facultatiu per a posteriorment lliurar-lo als mossos.

 

La investigació continua oberta pendent del buidatge dels dispositius electrònics de l’arrestat per tal de comprovar si altres pacients han estat víctimes d’aquesta pràctica.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent quan així sigui requerit.

 

Àrea de Comunicació

Tortosa, 15 de juny de 2022