Crèdits: TV3

'Crims' es convertirà en una exposició que el Palau Robert acollirà a partir d'octubre

query_builder   22 juny 2022 11:32

event_note Nota de premsa

'Crims' es convertirà en una exposició que el Palau Robert acollirà a partir d'octubre

El Palau Robert inaugurarà a mitjans d’octubre Crims. L’exposició, que romandrà oberta fins el gener del 2023. Després de néixer com un programa de Catalunya Ràdio, créixer com un de TV3 i consolidar-se amb un llibre, Crims  serà ara també una exposició perquè segons Carles Porta “hi ha un valor afegit evident en tocar, veure i sentir les coses”. De fet, Crims. L’exposició serà una experiència immersiva que farà un recorregut pels casos més recents de la crònica negra del país i que han quedat recollits en les tres temporades del programa de televisió.

Crèdits: TV3
Crèdits: TV3

Aquest dilluns, el darrer capítol de la tercera temporada va tenir una audiència de 602.000 espectadors i un share del 27,5%. En el cas del públic juvenil, aquest percentatge va pujar fins el 42%.

Organitzada per la Direcció General de Difusió i ideada i executada per la companyia Zoopa sota les indicacions del propi Carles Porta, l’exposició ocuparà el segon pis de Palau Robert, on actualment està instal·lada la mostra Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya, oberta fins a principis de setembre i que està tenint una gran acollida entre el públic. Amb Crims. L’exposició, els visitants podran viure una experiència física i interactiva relacionada amb diferents casos i sempre amb l’aposta del programa per comprendre els secrets ocults de la ment humana.

El públic es convertirà, doncs, en part de la investigació i la resolució dels episodis més comentats de Crims i ho farà, entre d’altres, amb eines de realitat augmentada. A més de l’exposició, mentre duri la mostra es faran visites guiades i taules rodones de temàtica relacionada.

Aviat, més notícies inquietants!