nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   28 juny 2022 13:06

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Laia Asso Ministral directora general d’Educació Inclusiva i Llengües del Departament d’Educació

Nascuda a Girona l’any 1978

És llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002), especialitzada en Pediatria a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i graduada en Nutrició Humana i Dietètica. També té els màsters de Nutrició i Alimentació, Psicologia Infantil i Obesitat.

En l’àmbit laboral, fins ara ha estat responsable dels programes intersectorials de Salut Pública per a infants, adolescents i joves de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut. Entre 2019-2021 va ocupar el càrrec de tècnica de Salut Pública del Servei de Salut Maternoinfantil de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També ha estat pediatra i dietista en diferents centres sanitaris.

Pel que fa a la seva experiència docent, ha estat directora del Postgrau de Nutrició Oncològica de l’IL3 - Universitat de Barcelona, i actualment imparteix docència en diferents màsters relacionats amb la nutrició clínica i la salut pública.

 

Andreu Mas-Colell, president del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits

Nascut a Barcelona l’any 1944.

Economista, doctorat per la Universitat de Minnesota. Catedràtic d’Economia en excedència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Actual president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST). Integrant del Govern com a conseller d’Economia i Coneixement (2010-2016) i, prèviament, com a conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (2000-2003).

Ha estat president de la Barcelona School of Economics (2016-2010), fellow i president de l’Econometric Society (1993), associat estranger de la National Academy of Sciences dels EUA i membre de l’executiva de la International Economic Association i de l’European Economic Association. Membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

Creu de Sant Jordi (2006) i medalla Narcís Monturiol (1990), Premi de la Fundació Catalana per a la Recerca (1994), premi Cercle d’Economia (2008), entre altres reconeixements. Doctor Honoris Causa per les universitats de Chicago, Alacant, Toulouse, HEC (París) i la Universidad Nacional del Sur (Argentina).

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined