El conseller d¿Educació visita l¿Escola Baltà i Elias de Vilafranca, on es construirà un nou edifici

El conseller d'Educació visita l'Escola Baltà i Elias de Vilafranca, on es construirà un nou edifici

query_builder   11 novembre 2022 11:27

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació visita l'Escola Baltà i Elias de Vilafranca, on es construirà un nou edifici

  1. Gonzàlez-Cambray ha anunciat que el procés participatiu previ a la redacció del projecte es farà al primer trimestre de 2023
El conseller d’Educació visita l’Escola Baltà i Elias de Vilafranca, on es construirà un nou edifici{"name":"2022/11/11/11/26/e90b4e1b-66c3-4d1b-9d1f-ba6ef156c562.jpeg","author":"Educació","type":"0","location":"0","weight":327402}


El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha visitat aquest matí l’Escola Josep Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès, un dels centres que ha entrat al Programa d’Encàrrecs d’Actuacions (PEA). Concretament, s’hi construirà un nou edifici en el mateix solar, amb una inversió de 7.635.824€, per substituir l’actual, que presenta diverses patologies.


Gonzàlez-Cambray ha anunciat que el procés participatiu previ a la redacció del projecte es durà a terme durant el primer trimestre de 2023: “Amb l’Ajuntament, la comunitat educativa, les famílies, el claustre... amb tothom, dissenyem l’Escola Baltà dels nostres somnis, definim la que millor educarà els infants d’aquest barri”.


El titular d’Educació ha celebrat que es pugui materialitzar una reivindicació de la comunitat educativa de fa anys, i ha indicat que el nou edifici “ha de servir per donar resposta al fantàstic projecte educatiu” de la Baltà i Elias. A més ha garantit que durant la construcció les famílies estaran informades dels requeriments i terminis de l’obra.


L’Escola Baltà i Elies, situat al barri de Sant Julià, compta amb una matrícula de 433 infants i ocupa dos edificis de 25 i 50 anys d’antiguitat, on s’han anat fent actuacions puntuals de reforç per garantir-ne la seguretat. El conseller n’ha recorregut les instal·lacions i s’ha reunit amb l’equip directiu.


11 de novembre de 2022

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined