El Govern acorda nomenar nous representants de la Generalitat en el Consorci organitzador del Fòrum Universal de Cultures Barcelona 2004, les persones següents:

query_builder   13 juny 2000 17:00

event_note Nota de premsa

El Govern acorda nomenar nous representants de la Generalitat en el Consorci organitzador del Fòrum Universal de Cultures Barcelona 2004, les persones següents:

-Hble. Sr. Joaquim Triadú i Vila-Abadal, conseller de la Presidència- Hble. Sr. Josep Antoni Duran i Lleida, conseller de Governació i Relacions Institucionals- Hble. Sr. Jordi Vilajoana i Rovira, conseller de Cultura- Hble. Sra. Núria de Gispert i Català, consellera de Justícia- Hble. Sr. Pere Macias i Arau, conseller de Política Territorial i Obres Públiques- Hble. Sr. Lluís Franco i Sala, conseller de Treball- Hble. Sr. Felip Puig i Godes, conseller de Medi Ambient- Sr. Carles Duarte i Montserrat, secretari general del Departament de la Presidència- Sra. Aurora Sanz i Manrique, secretària general del Departament de Cultura- Sr. Manuel Jovells i Casas, secretari general del Departament de Benestar Social- Sr. Ramon Farré i Roura, secretari general del Departament d’Ensenyament- Sr. Carles Martín i Badell, secretari per a la Societat de la Informació- Sr. Vicenç Llorca i Berrocal, director general de Promoció Cultural- Sr. Joaquim Llimona i Balcells, director general de Relacions Exteriors- Sr. Francesc-Xavier Civit i Fons, director general de Turisme- Sr. Josep-Lluís Cleries i González, director general d’Acció Cívica- Sr. Lluís Jou i Mirabent, director de Política Lingüística- Sra. Georgina Arderiu i Munill, director general de Pressupostos i Tresor- Sra. Guiomar Amell i Amell, delegada territorial del Departament de Cultura- Sra. Marta Lacambra i Puig, directora de l’Agència Catalana de l’Aigua