Els vaixells escola Gunilla i Pogoria visiten el port de Vilanova i la Geltrú

query_builder   27 octubre 2004 17:15

event_note Nota de premsa

Els vaixells escola Gunilla i Pogoria visiten el port de Vilanova i la Geltrú

Els vaixells escola Gunilla i Pogoria visiten aquests dies el port de Vilanova i la Geltrú. Els dos velers, que porten cadets a bord, van arribar al port ahir pel matí.

Gunilla

El Gunilla és un vaixell escola de bandera sueca que visita el port de Vilanova i la Geltrú per primer cop i porta a bord 38 cadets i 12 tripulants.

Aquest veler de tres pals, que té una eslora de 49,44 metres i un calat de 2,97 metres, estarà una setmana amarrat al moll Vilanova 2.

El vaixell suec va arribar ahir procedent del port de Sète (França), romandrà set dies al port vilanoví i salparà el pròxim dilluns 1 de novembre amb destí al port de Cadis.

Pogoria

El Pogoria és un bergantí de bandera polonesa que porta a bord 48 cadets i ha estat dos dies amarrat al moll Vilanova 1.

El veler polonès de 41,3 metres d’eslora i 3,60 metres de calat va arribar ahir procedent del port de Gènova i salparà avui amb destí a Còrsega.

Aquest veler de tres pals, que ha fet una escala de dos dies, ja havia visitat el port de Vilanova el passat mes de setembre al llarg de quatre dies.

2  

Imatges

El Pogoria amarrat al moll Vilanova 2

El Pogoria amarrat al moll Vilanova 2 160

El Gunilla amarrat al moll Vilanova 2

El Gunilla amarrat al moll Vilanova 2 160