Es treu a licitació la urbanització del passeig marítim de la Ràpita

query_builder   20 juliol 2004 14:25

event_note Nota de premsa

Es treu a licitació la urbanització del passeig marítim de la Ràpita

Ports de la Generalitat ha tret a licitació la urbanització del passeig marítim de Sant Carles de la Ràpita, per un pressupost de 826.097 €. El termini per presentar les propostes finalitzarà el pròxim 10 de setembre.

La urbanització del passeig recuperarà la façana marítima de la Ràpita i integrarà els espais públics del front urbà amb el port. El passeig connectarà el parc de Garbí amb la zona del recinte firal, eixamplant l’espai del davant del Club Nàutic, i arribarà fins a la Plaça del Port, una nova plaça que es preveu crear i equipar i que ocuparà una superfície de 2.700 m2.

El projecte del nou passeig marítim és una actuació prevista dins del Pla especial de Sant Carles de la Ràpita, que ocuparà una superfície de 23.921 m2. En el seu recorregut el passeig disposarà d’una zona arbrada i enjardinada, que s’equiparà amb lluminàries i bancs.

Aquest passeig enllaçarà els parcs urbans de la zona, els recorreguts per a vianants del cas històric i grans equipaments com àrees d’aparcament amb diverses activitats portuàries, organitzant, per la banda del mar, els locals de restauració, comercials i d’oci, i per l’interior equipaments com el pavelló firal i un edifici recreatiu.

A més a més, annexat al moll esportiu s’habilitarà un nou moll per a usos turístics.

Sant Carles de la Ràpita, 20 de juliol de 2004

1  

Imatges

Imatge del futur passeig marítim de la Ràpita

Imatge del futur passeig marítim de la Ràpita 155