El Thomson Spirit clou la temporada de creuers al port de Palamós

La vuitena escala de la temporada 2004

query_builder   21 setembre 2004 13:30

event_note Nota de premsa

El Thomson Spirit clou la temporada de creuers al port de Palamós

La vuitena escala de la temporada 2004

L’arribada del Thomson Spirit clou demà la temporada de creuers turístics al port de Palamós, que enguany ha comptat amb 8 escales i la visita de 5.576 passatgers.

El vaixell, que realitza la vuitena escala de la temporada, porta a bord 1.235 passatgers, majoritàriament anglesos, i 522 tripulants, que fan una ruta turística pel Mediterrani.

El Thomson Spirit preveu l’arribada al port empordanès a les 8.00 hores del matí, procedent del port de Sète (França), escalarà deu hores a Palamós i sortirà a les 18.00 hores amb destinació al port de Palma de Mallorca.

El vaixell té una eslora de 214,65 metres i un calat de 7,5 metres. A més, disposa de les comoditats d’un gran creuer turístic: piscines, restaurants, bars, salons, cinema, biblioteca, gimnàs i sala de ball.

Aquesta ha estat la quarta escala del Thomson Spirit a Palamós durant la temporada 2004. 

Reforç de la seguretat

Aquesta temporada Ports de la Generalitat ha reforçat les mesures de seguretat al port de Palamós, incorporant els plans i els equipaments de seguretat a les seves instal•lacions, el codi ISPS (International Ship & Port Security). Un codi que ha dotat a la comunitat marítima internacional d’instruments en matèria de seguretat per protegir els vaixells i les instal•lacions portuàries arreu del món.

1  

Imatges

El Thomson Spirit amarrat al port de Palamós

El Thomson Spirit amarrat al port de Palamós 64