El ministre d'Educació d'Andorra es reuneix amb el conseller del DURSI

Han parlat sobre temes de política universitària

query_builder   13 desembre 2002 18:18

event_note Nota de premsa

El ministre d'Educació d'Andorra es reuneix amb el conseller del DURSI

Han parlat sobre temes de política universitària

El ministre d’Educació, Joventut i Esports d’Andorra, Pere Cervós, juntament amb el secretari d’Estat d’Educació, Josep Anton Bardina, s’han entrevistat aquest matí a Barcelona amb el conseller del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI), Andreu Mas-Colell, el director general d’Universitats, Claudi Alsina, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Alvinyà, per tractar diferents temes de política universitària.

A la reunió, els representants del Govern andorrà s’han interessat pels gairebé 700 andorrans que estudien a les universitats catalanes. Concretament, han demanat informació sobre la possibilitat d’incloure els universitaris andorrans en el nou sistema de beques català, com ja preveu l’Estat francès, i han estudiat el tema de l’homologació de títols universitaris.

Durant l’entrevista, també s’ha parlat de la futura captació de professionals andorrans per tal que puguin formar part de les borses de treball de les universitats catalanes, dels ensenyaments a distància, atès que la UOC ja està implantada a Andorra, i de la col·laboració amb la Universitat d’Estiu d’Andorra.

1  

Imatges

El conseller Mas-Colell i el ministre Cervós (Foto: DURSI)

El conseller Mas-Colell i el ministre Cervós (Foto: DURSI) 29