L'Espai Tirant lo Blanc acull la mostra Retrobar mirades amb pintures d'artistes col·legiats

Apartir de dijous vinent, 8 de maig, i fins al pròxim dia 28

query_builder   7 maig 2003 09:59

event_note Nota de premsa

L'Espai Tirant lo Blanc acull la mostra Retrobar mirades amb pintures d'artistes col·legiats

Apartir de dijous vinent, 8 de maig, i fins al pròxim dia 28

L’Espai Tirant lo Blanc, la sala polivalent per a activitats socioculturals situada als Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona (Muntaner, 221), exposa a partir de demà, dijous 8 de maig, i fins al pròxim dia 28, la mostra Retrobar mirades, que recull pintures d’artistes membres del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya.

    L’exposició serà inaugurada demà, a dos quarts de vuit del vespre, per la coordinadora territorial de Cultura a Barcelona, Guiomar Amell, i pel degà del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya, Josep Bertran.

    Retrobar mirades recull 36 pintures  de tècniques i estils diferents, que van ser seleccionades d’un total de 152 per un jurat integrat pels especialistes Abel Figueres, Conxa Martínez, Pere de Manuel i Anna López Urbano, comissària de l’exposició.

    Els autors amb obra seleccionada i exposada a Retrobar mirades són els 27 següents: Antoni Aguirre, Elisabeth Alba, Àngels Aliaga, Maria Neus Aller,  Maria Jesús Anechina, Joan Marc Batlle, Cels Codina, Núria Farrarons, Gemma Gafas,  Montserrat Gall, Glòria Garcia, Àngels Gonzàlez, Rocío Macías, Maria del Carmen Meca, Emilio Morera, Andrés Ortega, Mercè Ortíz, Alfonso Pérez, Maria Dolors Raich, Gemma Riaza, Laura Roca, Josepa Salvat, Carmen Sanjuán, Maite Soldevila, Rosario Torres, María José Vela, i Rosa Maria Villalba. 

Barcelona, 7 de maig de 2003

P.S: L’horari és de dilluns a dissabte, de 11:00 a 14:00 h, i de 17:00 a 20:30 h. Els festius és tancat. L’entrada és gratuïta

1  

Imatges

Trípic de la mostra Retrobar mirades

Trípic de la mostra Retrobar mirades 293