Avui s'estrena també en català Amor amb previ avís, protagonitzada per Hugh Grant i Sandra Bullock

El primer títol doblat al català el 2003 es podrà veure a 11 sales

query_builder   21 febrer 2003 11:27

event_note Nota de premsa

Avui s'estrena també en català Amor amb previ avís, protagonitzada per Hugh Grant i Sandra Bullock

El primer títol doblat al català el 2003 es podrà veure a 11 sales

Avui, divendres 21 de febrer, s’estrena a Catalunya, simultàniament en català i en castellà, la pel·lícula Amor amb previ avís, distribuïda per Warner i protagonitzada per Hugh Grant i Sandra Bullock. La versió catalana es podrà veure a 11 sales, 10 a Catalunya, i una a Palma (Mallorca). Són les següents: Cinesa Herón City i Lauren Gràcia (Barcelona), Òscar (Granollers), Atlàntida (Manresa), Cinemes Mollet (Mollet del Vallès), Yelmo (Sant Cugat del Vallès), AMC Parc Vallès (Terrassa), Vigatà (Vic), Cinemes Albéniz (Girona), Cinemes Olot (Olot), i Porto Pi (Palma).

 Amor amb previ avís, ha estat escrita i dirigida per Marc Lawrence, que s’estrena com a director amb aquesta comèdia romàntica. Els seus protagonistes tenen una personalitat ben diferent: George és un atractiu milionari acostumat a dependre de la seva ajudant, Lucy, una brillant advocada, que cansada i fastiguejada, li presentarà la seva dimissió.

Les pròximes estrenes previstes de cinema doblat al català seran els films de dibuixos animats The Wild Thornberrys (UIP) i El llibre de la selva 2 (Buena Vista) i la pel·lícula sobre mutants X-Men 2 (Fox), que arribaran a les pantalles a l’abril. Altres estrenes previstes són: Shin Chan, la recerca de les boles perdudes (Luk International, juny), Pinocchio (Lauren Films, juny), Charlie’s Angels: Full Throttle (Columbia, juliol), Terminator 3 (Columbia, juliol), i Doraemon i l’imperi maia (Luk International, agost). Les pel·lícules d’animació Shin Chan, la recerca de les boles perdudes, i Doraemon i l’imperi maia, s’estrenaran només en català.

Barcelona, 21 de febrer de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Imatges

Hugh Grant i Sandra Bullock a Amor amb previ avís

Hugh Grant i Sandra Bullock a Amor amb previ avís 48