L'Espai Tirant lo Blanc acull una mostra del grup de pintores SOM 7 per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Apartir de dilluns vinent, 10 de març, i fins al pròxim dia 28

query_builder   7 març 2003 11:04

event_note Nota de premsa

L'Espai Tirant lo Blanc acull una mostra del grup de pintores SOM 7 per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Apartir de dilluns vinent, 10 de març, i fins al pròxim dia 28

L’Espai Tirant lo Blanc, la sala polivalent per a activitats sòcioculturals situada als Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona (Muntaner, 221), acull des del dilluns vinent, 10 de març, fins al pròxim dia 28 l’exposició commemorativa del Dia Internacional de la Dona Mediterrània. Dona mediterrània i pau, que presenta una trentena de quadres i escultures de l’obra més recent del col·lectiu de pintores SOM 7.

 L’exposició serà inaugurada a dos quarts de vuit del vespre per la coordinadora territorial de Cultura a Barcelona, Guiomar Amell, amb la presència de les pintores del col·lectiu Associació Dones Artistes SOM 7: Claude Collet, Teresa Costa-Gramunt, Lluïsa Garcia-Muro, Conxa Ibañez, Adelaida Murillo, Carme Riera i Núria Tortras.

La mostra Mediterrània. Dona mediterrània i pau presenta un recull d’obres d’inspiració mediterrània realitzades, des de la diversitat d’ estils i tècniques, propis de la pintura, l’escultura i l’escriptura.

L’Associació Dones Artistes SOM 7 es va crear com a col·lectiu l’any 1990, després d’haver coincidit en la realització del projecte Som Set, una carpeta de serigrafies editada pel Taller Picasso en commemoració del Mil·lenari de Catalunya. L’any 1992 el grup SOM 7 va participar en el II Festival Internacional de Dones, celebrat a Bangkok, i el 1993 als Recontres Européennes des Femmes de la Méditerranée (Trobada europea de dones de la Mediterrània), celebrat a Montpellier.

Barcelona, 7 de març de 2003

P.S: L’horari és de dilluns a dissabte, de 11:00 a 14:00 h, i de 17:00 a 20:30 h. Festius, tancat. L’entrada és gratuïta

1  

Imatges

Acrílic d'Adelaida Murillo, sense títol

Acrílic d'Adelaida Murillo, sense títol 38