Demà s'estrena també en català el film de suspens Confidence

La versió en llengua catalana es podrà veure a 11 sales de Catalunya

query_builder   18 setembre 2003 11:29

event_note Nota de premsa

Demà s'estrena també en català el film de suspens Confidence

La versió en llengua catalana es podrà veure a 11 sales de Catalunya

Demà, divendres 19 de setembre, s’estrena a Catalunya, simultàniament en català i en castellà, la pel·lícula Confidence, distribuïda per DeAPlaneta. La versió catalana es podrà veure a 12 sales, onze a Catalunya, i una a Palma (Mallorca). Són les següents: Cinema Nàpols (Barcelona), Multicinemes El Nord (Granollers), Multicinemes Bages (Manresa), Òscar Mataró (Mataró), Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès), Nou (Vic), Cinemes Albéniz (Girona), Cinemes Figueres (Figueres), Cinemes Olot (Olot), Rambla (Lleida), MCB Calafell (Calafell) i Multicinemes Porto Pi (Palma, Mallorca).

 Confidence, dirigit per James Foley, és un film de suspens que reuneix entre els seus intèrprets Dustin Hoffman, Edward Burns, Rachel Weisz i Andy García. La complicada relació entre un excèntric cap de la màfia i un vulgar timador teixeix una trama entre personatges sense escrúpols que enganyen, menteixen i manipulen.

 Les pròximes estrenes previstes de cinema doblat al català seran els films de dibuixos animats Sakura (Orson Films, 17 d’octubre) i Finding Nemo (Buena Vista (Pixar, 28 de novembre).

Barcelona, 18 de setembre de 2003

 Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Imatges

Fotograma

Fotograma 27