Demà s'estrena en català Mor un altre dia, l'últim film de l'agent James Bond

La versió en llengua catalana es podrà veure a deu sales

query_builder   21 novembre 2002 11:05

event_note Nota de premsa

Demà s'estrena en català Mor un altre dia, l'últim film de l'agent James Bond

La versió en llengua catalana es podrà veure a deu sales

Mor un altre dia,  l’últim film del popular agent secret 007, James Bond, s’estrena demà també en català. La versió catalana de la pel·lícula es podrà veure als deu cinemes següents: Alexandra, Lauren Gràcia (Barcelona), Multicinemes El Nord (Granollers), Atlàntida Multcinemes (Manresa), Cinemes Albéniz Plaça (Girona), Multicinemes Xenon i Rambla (Lleida), Cinemes Urgell (Mollerussa), Òscar Les Gavarres (Tarragona) i a Mallorca, a l’AMC Festival Park 20 (Marratxí).

La pel·lícula, distribuïda per Fox, està protagonitzada per Pierce Brosnan i Halle Berry, i com en altres episodis hi intervenen els actors John Cleese i Judi Dench.

Mor un altre dia és el quart episodi de les aventures de James Bond que protagonitza Pierce Brosnan. Les tres anteriors -Goldeneye, El demà no mor mai i Amb el món no n’hi ha prou- també es van estrenar en català.

L’estrena de Mor un altre dia coincideix amb el 40è aniversari del primer film de James Bond, el seductor agent secret creat pel novel·lista anglès Ian Fleming. Es tracta de la vintena pel·lícula d’aquest personatge, en què no hi falten els habituals components d’acció, espectacularitat i seducció.

Enguany, inclòs aquest, s’han estrenat 18 films doblats al català, als quals s’afegirà la setmana vinent Harry Potter i la cambra secreta (Warner) i el mes vinent: El planeta del tresor (Buena Vista, 5 de desembre), l’última pel·lícula de la factoria Disney; El pianista (Aliabit, el dia 13), dirigida per Roman Polanski, i El senyor dels anells: Les dues torres (Aurum, el 18 de desembre).

Barcelona, 21 de novembre de 2002

P.S: Més informació a: http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Imatges

James Bond

James Bond 5