Demà s'estrena en català El llibre de la selva 2

El director general de Política Lingüística assistirà avui a la preestrena

query_builder   10 abril 2003 09:40

event_note Nota de premsa

Demà s'estrena en català El llibre de la selva 2

El director general de Política Lingüística assistirà avui a la preestrena

Demà, 11 d’abril, s’estrena també en català la pel·lícula El llibre de la Selva 2, distribuïda per The Walt Disney Company Iberia. La versió catalana es podrà veure a deu sales, vuit a Catalunya, una a Palma (Mallorca) i una altra a Andorra. Són les següents: AMC Diagonal i Lauren Cinemes (Barcelona), Prado (Sitges), AMC Parc Vallès (Terrassa), Sucre (Vic), Albéniz (Girona), Rambla (Lleida), Kubrick (Vilafranca del Penedès), Porto Pi (Palma) i Modern (Andorra). La preestrena del film a Barcelona tindrà lloc avui, a dos quarts de nou del vespre, amb l’assistència del director general de Política Lingüística, Jordi Roigé.

Dirigida per Steve Trenbirth, la pel·lícula està protagonitzada pels populars personatges del clàssic de Disney estrenat fa 36 anys. Mowgli, instal·lat còmodament al món dels humans, decideix tornar a la selva a retrobar el seu enyorat amic Baloo.

Vídeo i DVD de Harry Potter

D’altra banda, demà es posaran a la venda el DVD i el vídeo de Harry Potter i la cambra secreta, que es podran adquirir també en català. Pel que fa al DVD, Warner distribuirà en edicions separades les versions catalana i castellana de la pel·lícula.

Barcelona, 10 d’abril de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Imatges

Fotograma de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula 159