Nova campanya per promocionar els productes agroalimentaris amb distintius de qualitat

query_builder   5 març 2003 16:33

event_note Nota de premsa

Nova campanya per promocionar els productes agroalimentaris amb distintius de qualitat

El conseller Grau, els presidents dels Consells Reguladors i l’empresa CEPAC (Centre d’Envasat de Productes Alimentaris) han signat un conveni pel qual els productes alimentaris amb distintiu d’origen i qualitat seran promocionats a les bossetes de sucre de l’empresa Cafés Brasilia El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, els presidents dels Consells Reguladors de Productes agroalimentaris amb DOP, IGP, Agricultura Ecològica i Producció Integrada i l’empresa Centre d’Envasat de Productes Alimentaris (CEPAC) han signat avui dimecres, dia 5 de març, un conveni de col·laboració per la publicitat dels productes agroalimentaris amb distintiu d’origen. Aquest conveni té com a objectiu promocionar els productes agroalimentaris de qualitat que gaudeixen d’un distintiu reconegut com la Denominació d’Origen Protegida (DOP), la Identificació Geogràfica Protegida (IGP), la marca Q de qualitat alimentària, la A d’artesania alimentària, la Producció Integrada i la Producció Agrària Ecològica mitjançant la impressió gràfica de les dues cares de les bossetes de sucre del seu logotip, i per l’altra cara el logotip d’una marca de cafès, concretament Cafés Brasilia. D’aquesta manera es repartiran 30 milions de bossetes de sucre promocionant aquests distintius, la qual cosa contribuirà de manera molt positiva al coneixement dels esmentats distintius pels consumidors. Aquesta promoció se suma a la que el DARP està fent en diferents mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals, per tal de donar a conèixer i difondre els productes agroalimentaris de qualitat. Els productes que es promocionen en aquesta campanya són el s següents: - DOP: Avellana de Reus, Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Oli de la Terra Alta, Oli del Baix Ebre-Montsià, Siurana, Les Garrigues. - IGP: Anxova de l’Escala, Arròs del Delta de l’Ebre, Calçots de Valls, Clementines de les Terres de l’Ebre, Llonganissa de Vic, Patates de Prades, Pollastre i Capó del Prat, Torró d’Agramunt, Poma de Girona, Vedella dels Pirineus - Producció Agrària Ecològica, Producció Integrada i Artesania Alimentària i Marca Q. Barcelona, 5 de març de 2003

1  

Imatges

Fotografia de l'acte de signatura

Fotografia de l'acte de signatura 515