S'estrena en català "La volta al món en 80 dies"

La nova adaptació cinematogràfica del clàssic de Jules Verne es podrà veure en català a 12 sales

query_builder   21 juliol 2004 12:26

event_note Nota de premsa

S'estrena en català "La volta al món en 80 dies"

La nova adaptació cinematogràfica del clàssic de Jules Verne es podrà veure en català a 12 sales

Divendres vinent, 23 de juliol, s’estrena a Catalunya, simultàniament en català i en castellà, la pellícula La volta al món en 80 dies, distribuïda Filmax. Es tracta d’una nova versió cinematogràfica de la clàssica novella de Jules Verne, protagonitzada per l’excèntric inventor londinenc Phileas Fogg que, acompanyat dels seus amics Passepartout i Monique, emprèn el repte de donar la volta al món en no més de 80 dies. Durant el viatge, que els portarà per terra, mar i aire fins als llocs més exòtics del planeta, hauran de fer front a tota mena d’obstacles i situacions arriscades.

La pel•lícula, una producció europea en què participen Gran Bretanya, Irlanda i Alemanya, ha estat dirigida pel nordamericà Frank Coraci i té com a principals intèrprets: Steve Coogan  (Phileas Fogg), Jackie Chan  (Passepartout), Cécile De France (Monique) i Jim Broadbent   (Lord Kelvin). Intervenen també en la pel•lícula Kathy Bates (reina Victòria) Arnold Schwarzenegger (príncep Hagi) John Cleese (sergent Grizzled).

La versió catalana de la pel•lícula es podrà veure a dotze sales:

 Lauren Gràcia, Publi Filmax (Barcelona)

 Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat)

 AMC (Terrassa)

 Multicines Figueres (Figueres)

 Òscar (Girona)

 Bages (Manresa)

 Multicines Olot (Olot)

 Imperial (Sabadell)

 Majestic (Tàrrega)

 Sucre (Vic)

 Multicinemes Porto Pi (Palma. Mallorca)

Cartellera d’estiu en català

Durant l’estiu, la cartellera de cinema infantil i juvenil en català s’ ampliarà amb nous títols: Doraemon, el gladiador (27 d’agost) i Garfield, la pel•lícula (3 de setembre). Aquests títols s’afegeixen als ja estrenats: Harry Potter i el pres d’Azkaban (18 de juny), Shin Chan, operació rescat (25 de juny), Shrek 2 (30 de juny), Llegeix-me els llavis (9 de juliol) i Spider-Man 2 (14 de juliol) i La volta al món en 80 dies (23 de juliol).

Més informació a: http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Fitxers adjunts

Tall de veu "La volta el món en 80 dies"

Tall de veu "La volta el món en 80 dies"
RM | 590