Les 20.000 primeres famílies beneficiàries de l'ajut per infants menors comencen a rebre'l a partir d'avui

La convocatòria es va publicar el 31 de gener

query_builder   4 abril 2003 09:19

event_note Nota de premsa

Les 20.000 primeres famílies beneficiàries de l'ajut per infants menors comencen a rebre'l a partir d'avui

La convocatòria es va publicar el 31 de gener

Apartir d’avui, divendres, les 20.000 primeres famílies beneficiàries dels ajuts per infants menors de tres anys i famílies nombroses amb infants menors de sis anys començaran a rebre aquests ajuts. L’abonament es fa en un sol pagament seguint l’ordre de resolució dels expedients.

Barcelona, 4 d’abril de 2003

La Generalitat concedeix enguany ajuts a més de 220.000 famílies que tenen fills menors de 3 anys o menors de 6 anys, si es tracta d’una família nombrosa. Aquests ajuts, convocats fa dos mesos, es comencen a pagar a partir d’avui.

Les famílies que sol·liciten l’ajut reben informació en relació amb la data de la sol·licitud, l’estat de l’expedient administratiu associat a la sol·licitud, els requeriments o documents que manquen per acreditar i la data de resolució. El pagament dels ajuts s’efectua, seguint l’ordre de resolució, en els comptes bancaris indicats pels sol·licitants.

L’objecte d’aquests ajuts de suport a les famílies és de contribuir a fer compatibles les responsabilitats familiars amb les obligacions laborals de la família. La quantia de l’ajut econòmic és de 525 euros per infant. Pel que fa a les famílies nombroses la quantia per infant és de 600 euros.

Les famílies que no hagin sol·licitat encara l’ajut, poden fer-ho fins al 31 de desembre d’enguany en impresos que es faciliten a les dependències del Departament de Benestar i Família, a través d’Internet a la web del Departament de Benestar i Família (www.gencat.net/benestar), o bé es pot omplir la sol·licitud a través del portal de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i presentar-la telemàticament, o bé a través del telèfon 902 01 23 45.