La Generalitat collabora en la 1a. Exposició Nous genis per a persones amb discapacitats

Les obres seleccionades i premiades seran exposades a la seu del Departament a partir del 15 de novembre.

query_builder   13 octubre 2003 10:38

event_note Nota de premsa

La Generalitat collabora en la 1a. Exposició Nous genis per a persones amb discapacitats

Les obres seleccionades i premiades seran exposades a la seu del Departament a partir del 15 de novembre.

El Departament de Benestar i Família collabora en la 1a. Exposició Nous genis per a persones amb discapacitats, convocada per la Caja de Ahorros del Mediterráneo i dotada amb 9.500 € en premis.

Barcelona, 10 d’octubre de 2003

Amb la col·laboració del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i el Comitè Català de Representants de Minusvàlids de Catalunya, les Obres Socials de la Caja de Ahorros del Mediterráneo, han convocat la primera Exposició i Programa "Nous Genis". Aquesta exposició s’adreça a persones amb discapacitats, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu de les Persones amb Discapacitat de Catalunya.

Les persones amb discapacitat majors de 18 anys podran presentar treballs a l’exposició. Les obres hauran de ser pintures en paper, tela, fusta o qualsevol altre suport i dimensions amb un màxim de 60 x 60 cm. EI tema dels treballs serà el Medi Ambient.

Les obres s’hauran de lliurar entre els dies 3 i 10 de novembre de 2003, juntament amb les dades personals sol·licitades, al Departament de Benestar i Família, Plaça de Pau Vila, 1. 08039 Barcelona.

Seran premiades les cinc primeres obres de cadascun dels cinc col·lectius següents: discapacitats físics, psíquics, sensorials {visuals i auditius} i malalts mentals. Les obres seleccionades i premiades seran exposades al Palau de Mar, a Barcelona, del 15 de novembre al 8 de desembre. Posteriorment hi haurà una exposició itinerant per poblacions de Catalunya. .

Els premis s’han dotat amb 9.500 € que es distribuiran en cinc premis per a cada col·lectiu: 1r premi de1.000 €; 2n premi de 500 €; 3r premi de 300 €; 4t premi de 100 € i diploma per al 5è premi. 

Les bases es poden consultar a www.cam.es i www.gencat/benestar/aep200