Irene Rigau inaugura un equipament cívic polivalent al complex esportiu de Manresa-Font dels Capellans

Ampliació d'equipaments cívics a Manresa

query_builder   25 juliol 2003 18:36

event_note Nota de premsa

Irene Rigau inaugura un equipament cívic polivalent al complex esportiu de Manresa-Font dels Capellans

Ampliació d'equipaments cívics a Manresa

La Consellera de Benestar i Família, Irene Rigau, ha inaugurat al barri manresà de Font dels Capellans un equipament cívic polivalent annex a la pista esportiva , així com unes graderies, vestidors i porxo. La Generalitat ha invertit en aquests equipaments prop de 895.000 mil euros.

Barcelona, 25 de juliol de 2003

La Consellera de Benestar i Família, Irene Rigau, ha inaugurat al barri manresà Font dels Capellans un equipament cívic polivalent annex a la pista esportiva, així com unes graderies, vestidors i porxos en el mateix poliesportiu.

Aquest equipament cívic, situat al carrer Granollers s/n. de Manresa, té una superfície de 555 m2 distribuïts en planta baixa i un petit soterrani i disposa d’una sala polivalent convertible en tres sales per activitats diverses, un escenari, una sala de trobada i un despatx. Així mateix s’han construït tres vestidors annexos a la pista esportiva, amb dutxes i banys adaptats, magatzem i espai de neteja, a més d’uns graderies i un porxo entre la pista i l’edifici.

Les obres s’han executat en 10 mesos amb una inversió total de prop de 895.000 euros, entre construcció i equipaments.

El Departament de Benestar i Família, amb la construcció d’aquest equipament, recull una aspiració de l’associació de veïns del barri Font dels Capellans de Manresa que, sens dubte, ajudarà a enfortir els hàbits de participació i compromís social d’aquesta comunitat manresana.