Irene Rigau col·loca la primera pedra de la residència per a gent gran de les Franqueses del Vallès

La Generalitat inverteix 300.506 € en el projecte

query_builder   9 maig 2003 16:36

event_note Nota de premsa

Irene Rigau col·loca la primera pedra de la residència per a gent gran de les Franqueses del Vallès

La Generalitat inverteix 300.506 € en el projecte

La consellera Irene Rigau ha col·locat aquesta tarda la primera pedra de la futura residència per a gent gran de les Franqueses del Vallès. En aquest equipament, el Departament de Benestar i Família fa una aportació econòmica de 300.506 euros i que disposarà de 35 places per atendre les necessitats derivades del Programa d’acolliment residencial per a gent gran.

La consellera de Benestar i Família, Irene Rigau acompanyada per l’alcalde accidental de les Franqueses del Vallès, Martí Rosàs i pel president de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès, Antonio Bosque, ha col·locat la primera pedra de la residència per a gent d’aquesta vila.

Aquest equipament, situat a l’Avinguda Santa Eulàlia, 7, tindrà una capacitat de 58 places residencials. La Generalitat fa una aportació econòmica en aquest projecte de 300.506 euros i el Departament de Benestar i Família disposarà de 35 places per atendre les necessitats derivades del Programa d’acolliment residencial per a gent gran.

La residència de les Franqueses del Vallès es construeix sobre uns terrenys cedits per l’Ajuntament, qualificats d’equipament. L’entitat sense finalitat de lucre Fundació Privada de les Franqueses del Vallès serà l’encarregada de construir i gestionar la residència.

Amb la construcció d’aquesta nova residència s’estén la cobertura territorial de la Xarxa Bàsica de Serveis Socials de Responsabilitat Pública i s’optimitzen els recursos destinats a la gent gran, al municipi i a la comarca.