27 entitats de les Terres de l'Ebre participen a 'Temps de Família'

Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui del Programa a tot Catalunya

query_builder   3 març 2003 16:54

event_note Nota de premsa

27 entitats de les Terres de l'Ebre participen a 'Temps de Família'

Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui del Programa a tot Catalunya

Vint-i-set entitats de les Terres de l’Ebre s’han inscrit en el Programa “Temps de Família” que ha posat en marxa el Departament de Benestar i Família per tal d’informar i orientar les famílies amb infants i adolescents sobre situacions quotidianes i inquietuds que es donen en el seu si. Més de 20.000 persones assistiran a les xerrades-col·loqui del Programa a tot Catalunya.

Tortosa , 3 de març de 2003

El Departament de Benestar i Família va posar en marxa el passat setembre el programa “Temps de Família” per tal d’informar i orientar les famílies amb infants i adolescents sobre situacions quotidianes i inquietuds que es donen en el seu si.

El Programa inclou xerrades-col·loqui, a càrrec de persones expertes, destinades a les entitats (associacions i federacions o grups de famílies) que vulguin aprofundir en alguns dels temes tractats. Vint-i-set entitats de les Terres de l’Ebre han sol·licitat aquestes xerrades-col·loqui.

Els temes d’aquestes xerrades-col.loqui més demanats han estat al voltant del Valor i l’Esforç, l’Adquisició dels bons hàbits, l’Aprenentatge de la responsabilitat i El temps de lleure i els infants: un repte familiar.

El Programa Temps de Família compta amb la participació de les principals associacions de pares d’alumnes de Catalunya (FAPAC, FAPAES, FAPEL), de la Federació Catalana Pro Persones amb Disminució Psíquica i de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya. La difusió del programa s’ha fet a través d’aquestes associacions.

Aquest programa també inclou un apartat dedicat a internet on es presenta la campanya "internet segura", impulsada per la Fundació Catalana per la Recerca, i que pretén sensibilitzar a les famílies sobre els beneficis i perills potencials d’internet i donar la informació necessària per tal de que puguin pendre decisions conscients sobre la seguretat a internet.