Marta Cid inaugura avui el centenari de les Escoles Cristianes a La Seu d'Urgell

query_builder   7 abril 2004 20:00

event_note Nota de premsa

Marta Cid inaugura avui el centenari de les Escoles Cristianes a La Seu d'Urgell

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, inaugura avui dimecres, dia 7 d’abril, el centenari de les Escoles Cristianes a La Seu d’Urgell (Alt Urgell).

La consellera arribarà a les 18,45 hores a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, on serà rebuda per l’alcalde de la cuitat, Jordi Ausàs, i pel director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega.

A continuació, la consellera Cid es traslladarà al Col·legi La Salle de La Seu d’Urgell, on saludarà el bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives, el cap de Govern d’Andorra, Marc Forné, el director del Col·legi La Salle, Josep M. Sans, i el director provincial de La Salle, Josep Martí, entre d’altres assistents.

El centre docent La Salle de La Seu d’Urgell es va crear l’any 1953 i ofereix estudis d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria (ESO), batxillerats i cicles formatiu de grau mitjà i superior. Compta amb un tota del 795 llocs escolars.

A les 20,00 hores, la consellera clourà l’acte del centenari de les Escoles Cristianes. A continuació, la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, atendrà als mitjans de comunicació.

I finalment, a les 20,10 hores, la consellera assistirà a la inauguració i presentació del llibre "La Salle: Cent anys de servei educatiu a la Seu", a càrrec de l’autor del llibre i arxiver municipal de la ciutat, Albert Villaró, que es farà a la Sala de Cultura de l’Edifici Sant Domènech.

Tema: Inauguració del Centenari de les Escoles Cristianes a La Seu d’Urgell

 Dia:       7 d’abril de 2004

Hora:    20,00 hores. Atenció als mitjans de comunicació

Lloc:     Col·legi La Salle (C/ Joan Baptista de La Salle, 27 de La Seu d’Urgell).

Barcelona, 7 d’abril de 2004