La consellera d'Ensenyament i el conseller d'Universitats inauguren demà el Saló de l'Ensenyament 2004

La consellera Cid inaugura dijous el Saló Expodidàctica 2004

query_builder   24 març 2004 16:01

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament i el conseller d'Universitats inauguren demà el Saló de l'Ensenyament 2004

La consellera Cid inaugura dijous el Saló Expodidàctica 2004

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, i el conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, Carles Solà, inauguraran demà dimecres, dia 24 de març, a les 9 del matí, la quinzena edició del Saló de l’Ensenyament i la Formació Contínua 2004. L’acte inaugural es farà al Palau Alfons XIII (Palau núm. 6).

Després de fer un recorregut per les instal·lacions dels estands del Departament d’Ensenyament, la consellera Marta Cid atendrà als mitjans de comunicació (aproximadament a les 9,20 hores).

Dia:       24 de març de 2004

Tema: Inauguració del Saló de l’Ensenyament i la Formació Contínua 2004

Hora:    09,00 h (09,20 hores: atenció als mitjans de comunicació)

Lloc:     Palau Alfons XIII (Palau 6) del recinte firal de Montjuïc de Barcelona

D’altra banda, la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, inaugurarà el dijous 25 de març, a les 17 hores de la tarda, el saló sobre l’educació i la formació, Expodidàctica 2004, acompanyada de la presidenta del Saló Expodidàctica, Mercè Sala, el conseller d’Educació i Cultura de les Illes Balears, Jesús Fiol, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Marina Subirats. L’acte inaugural es farà al Palau número 7 del recinte firal de Montjuïc de Barcelona.

Seguidament, a les 17,30 hores, la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, atendrà als mitjans de comunicació.

Dia:       25 de març de 2004

Tema: Inauguració del Saló de l’Expodidàctica

Hora:    17,00 h (17,30 hores: atenció als mitjans de comunicació)

Lloc:     Palau núm. 7 del recinte firal de Montjuïc de Barcelona

Enguany, el Saló de l’Ensenyament i la Formació Contínua, Expodidàctica i Futura 2004 de Barcelona, se celebrarà en els palaus 6 i 7 del recinte firal de Montjuïc, i posarà a l’abast dels més de 80.000 visitants que s’esperen, tota l’oferta de formació acadèmica i professional. En aquesta quinzena edició del Saló, hi participen més de 200 centres educatius de tots els nivells docents amb una superfície neta estimada de 9.000 m2 amb ocupació total de 18.000 m2. La Setmana de la Formació reunirà, en dates simultànies i al mateix recinte de Montjuïc, la celebració de tres salons relacionats amb l’àmbit educatiu.

Per una banda, el Saló de l’Ensenyament i la Formació Contínua se celebrarà del 24 al 28 de març en els Palaus 6 i 7 del recinte firal. És un espai on acudeixen milers d’estudiants per a obtenir informació i orientació per a seguir els seus estudis reglats i no reglats. Els 180 expositors s’agruparan entorn dels sectors de formació professional, estudis universitaris i altres estudis superiors. En el mateix espai estaran representats el Departament d’Ensenyament i el DURSI de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, en el palau núm. 7 hi hauran els centres dedicats a la formació contínua, estudis complementaris, formació ocupacional, Fòrum de Treball, Escoles Oficials d’Idiomes i serveis a l’educació.

Per altra banda, la primera edició de Futura se celebrarà els dies 26 i 27 de març en el Palau número 5 del recinte firal de Montjuïc, i els seus 44 expositors ofertaran màsters i postgraus de les escoles de negocis, universitats, fundacions i consultories nacionals i internacionals. La celebració de la seva primera convocatòria amb identitat pròpia és una de les novetats de la Setmana de la Formació i respon a la gran demanda d’aquest tipus d’estudis. Futura es dirigeix específicament a estudiants universitaris, llicenciats i professionals de tot tipus de disciplines interessats a ampliar els seus coneixements.

I finalment, la Setmana de la Formació completarà la seva oferta amb el Saló Expodidàctica que se celebrarà entre els dies 25 i 27 de març al Palau núm. 7 de recinte firal de Montjuïc. Expodidàctica està adreçat als professionals dels centres i institucions dedicats a l’ensenyament.

Barcelona, 23 de març de 2004