La consellera d'Ensenyament rep la visita del delegat territorial d'Educació de Biscaia

query_builder   20 novembre 2002 09:19

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament rep la visita del delegat territorial d'Educació de Biscaia

El delegat territorial d’Ensenyament de Biscaia, Gaizka Gabantxo, juntament amb alguns tècnics del Departament d’Ensenyament del Govern Basc, s’entrevistaran amb la consellera d’Ensenyament i amb el delegat territorial d’Ensenyament a Barcelona-ciutat, Toni Llobet, els propers dies 20, 21 i 22 de novembre.

L’objectiu d’aquesta visita és conèixer quines actuacions fa el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya respecte l’escolarització d’alumnat nouvingut, atès que ambdues comunitats, la catalana i la basca, comparteixen una realitat educativa comuna que és l’ús d’una llengua pròpia en els respectius sistemes educatius.

En aquesta visita de treball es tractaran diversos temes com poden ser el  funcionament de les Comissions d’Escolarització; els plans d’acollida de l’alumnat nouvingut; les aules d’immersió lingüística; els Tallers d’Adaptació Educativa (TAE); els plans específics de formació per al professorat, entre d’altres.

A banda d’aquestes reunions de treball, la delegació d’educació de Biscaia visitarà diversos centres de primària i secundària de Barcelona.

La visita de tres dies clourà amb la trobada del delegat de Biscaia, Gaizka Gabantxo, amb la consellera d’Ensenyament, Carme-Laura Gil.

Barcelona, 19 de novembre de 2002