LA CONSELLERA D'ENSENYAMENT DEMANA AL NOU GOVERN DE L'ESTAT UNA MORATÒRIA DE LA LOCE

query_builder   15 març 2004 17:19

event_note Nota de premsa

LA CONSELLERA D'ENSENYAMENT DEMANA AL NOU GOVERN DE L'ESTAT UNA MORATÒRIA DE LA LOCE

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, ha afirmat avui que demanarà al nou Govern de l’Estat una moratòria de la LOCE, amb l’objectiu de "donar estabilitat al sistema educatiu i arribar al màxim de consens amb la resta de comunitats autònomes de l’Estat". Segons la consellera, "tot ens fa pensar que no serem els únics que farà arribar al nou govern aquesta petició".

"La LOCE”, ha afirmat la consellera, "no ens agrada ni ens ha agradat mai, però a més a més hem de mirar d’acabar amb aquest ritme de reformes i contrareformes cada cop que canvien les majories que conformen el Govern de l’Estat ". Per Cid, "el que cal és una normativa que doni estabilitat al sistema educatiu, i que no canviï en funció de la força que governi en cada moment”.

Així mateix, Marta Cid ha volgut enviar un "missatge de tranquil·litat” a la comunitat educativa en tot allò que fa referència als processos que ja s’han engegat. "El calendari ens marca”, ha dit la consellera, "i, tot i que buscarem la màxima flexibilitat, només farem aquells canvis als quals puguem arribar a temps”.

La consellera d’Ensenyament s’ha mostrat "optimista” perquè espera una actitud "molt més dialogant” per part del Ministeri d’Educació, amb el qual "volem obrir ponts i un marc de diàleg de manera immediata per fer les coses més flexibles”

Barcelona, 15 de març de 2004