Josep Bargalló es reuneix amb els directors de dentres docents de Martorell

query_builder   7 febrer 2004 11:00

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló es reuneix amb els directors de dentres docents de Martorell

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, es reunirà demà dissabte, dia 7 de febrer, amb els directors de centres de Martorell al Centre Cultural del municipi (Baix Llobregat) i inaugurarà l’escola bressol "Els Gotims" de Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès). 

La visita de Josep Bargalló començarà a les 10,30 hores del matí a l’Ajuntament de Martorell, on serà rebut per l’alcaldessa, Dora Ramon, i la delegada territorial d’Ensenyament al Baix Llobregat-Anoia, Carme Arnau.

A les 11 hores del matí, Bargalló es reunirà amb els directors dels centres docents de primària i de secundària del municipi, amb els representants dels Serveis Educatius i de l’Escola Oficial d’Idiomes i amb els representants de les escoles bressol municipals de Martorell al Centre Cultural del municipi.

A les 11,45 hores, i a la seu del Centre Cultural de Martorell, el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, atendrà als mitjans de comunicació.

A continuació, i a les 13,00 hores, el conseller arribarà a l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, on serà rebut per l’alcalde, Carles Baiget, i pel delegat territorial d’Ensenyament de Barcelona-comarques, Jordi Roca.

Bargalló inaugurarà les instal·lacions de l’escola bressol "Els Gotims" de Sant Llorenç d’Hortons a les 13:30 hores. Es tracta d’una llar d’infants de titularitat municipal impulsada per l’Ajuntament d’aquesta població, que es va acollir a la convocatòria efectuada pel Departament d’Ensenyament l’any 2003 per a la creació de nous llocs escolars d’educació infantil de primer cicle (0-3 anys). El centre compta amb 40 places escolars i 6 professors/es.

Acte: Visita del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, a Martorell.

Dia:       dissabte, 7 de febrer de 2004

Hora:     a les 11 hores (mitjans gràfics); 11,45 h (atenció a la premsa)

Lloc:     Centre Cultural de Martorell

Pg. Catalunya, s/n de Martorell

Barcelona, 6 de febrer de 2004