Ensenyament participa a la VII DICATADA OCCITANA

query_builder   31 gener 2004 12:29

event_note Nota de premsa

Ensenyament participa a la VII DICATADA OCCITANA

El Departament d’Ensenyament col·laborarà demà dissabte, dia 31 de gener, a la convocatòria de la VII DICTADA OCCITANA que organitza LO CAOC (Cercle d’Agermanament Occitano-Català), a la qual hi participen totes aquelles persones interessades en aprendre la llengua occitana, i que es farà de manera simultània a una dotzena de punts. A Barcelona, la dictada es farà a les 14,30 hores a la sala d’actes de la seu del Departament d’Ensenyament (Via Augusta, 202-226) , i serà presidida pel subdirector general de Formació Permanent, en representació de la Direcció General d’ordenació i Innovació Educativa del Departament d’Ensenyament, Joan Badia.

La iniciativa fou una idea original del Centre Occità de la població occitana de Castras, al Llenguadoc, que des del 1998 organitza conjuntament les DICTADAS per ensenyar escriure correctament una llengua mil·lenària comuna a catalans i occitans durant l’època dels trobadors.

D’aquesta dictada en sortiran 2 guanyadors per a cascuna de les dues categories d’adults i de joves. El CAOC ofereix als 4 guanyadors un premi d’assistència a cadascun d’ells, durant una setmana, a l’Escola Occitana d’Estiu, la tercera setmana del mes d’agost i també els paga el viatge.

Barcelona, 30 de gener de 2004