Ensenyament inverteix més d'1 milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

query_builder   6 octubre 2003 16:26

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix més d'1 milió d'euros en la redacció de projectes de centres docents públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat la redacció de projectes bàsics i d’execució de dotze centres docents públics per un import de 1.256.751,68 euros. Els projectes són els següents:

CEIP Francesc Macià de Vilassar de Dalt (Maresme). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Francesc Xavier Olivé Serret, per un import de 156.623,00 euros.

CEIP Ull del Vent de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Guillermo Vegas Llobell, per un import de 124.680,26 euros.

CEIP Nostra Llar de Sabadell (Vallès Occidental). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Coll-Leclerc, Arquitectos, SL, per un import de 124.425,48 euros.

CEIP Sant Salvador-ZER la Coma d’Albatàrrec (Segrià). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Sierra-Rozas Arquitectos, SCP, per un import de 106.000,00 euros.

CEIP Ramon Gombal-ZER Espernellac de Penelles (Noguera). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de nova construcció del centre adjudicades a Orland Martí & Xavier Cerqueda & Francesc Coit (UTE), per un import de 48.652,00 euros.

CEIP Sant Francesc d’Assís de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a l’empresa Valeri Consultors Associats, SRL, per un import de 186.401,94 euros.

IES Escola del Treball de Lleida (Segrià). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a Josep M. Puigdemasa Hospital, per un import de 137.700,00 euros.

IES Terra Roja de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a Jordi Casadevall Dalmau, per un import de 132.936,00 euros.

CEIP Torres Jonama de Mont-ras (Baix Empordà). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra de reforma i ampliació del centre adjudicades a Benet Cervera i Flotats, per un import de 99.350,00 euros.

CEIP Sant Jordi de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). Redacció del projecte bàsic i d’execució i posterior direcció d’obra d’ampliació del centre adjudicades a Oficina d’Arquitectes Associats, SCP, per un import de 92.684,00 euros.

CEIP les Cometes de Llorenç de Penedès (Baix Penedès). Redacció del projecte bàsic i d’execució d’ampliació del centre adjudicades a Josep Ramon German Rebull, per un import de 26.999,00 euros.

CEIP Alzina Reclamadora de Fontcoberta (Gironès). Redacció del projecte bàsic i d’execució d’ampliació del centre adjudicades a Josep M. Llach Esteban, per un import de 20.300,00 euros.

Barcelona, 6 d’octubre de 2003