Ensenyament convoca els premis de fotografia i vídeo escolars de l'any 2003

query_builder   7 novembre 2002 13:29

event_note Nota de premsa

Ensenyament convoca els premis de fotografia i vídeo escolars de l'any 2003

El Departament d’Ensenyament ha convocat una nova edició dels premis  de  vídeo i  fotografia escolars.  La finalitat d’aquesta convocatòria és reconèixer i difondre el gran nombre d’experiències que s’estan realitzant en aquest camp a tots els centres educatius de Catalunya. En la convocatòria d’enguany s’atorgaran un total de 72 premis. Per participar-hi cal presentar els treballs abans del dia 4 d’abril de 2003.

 A la convocatòria de vídeo, que arriba a la seva  IX  edició, s’hi poden presentar tots els centres públics, privats i concertats de Catalunya d’educació infantil, educació primària i educació secundària. Es repartiran 12 premis de 1.200 euros i 24 de 600 euros. En total, 28.800 euros. Aquesta mateixa quantitat es repartirà també entre els guanyadors de premis de fotografia escolar, que arribarà a la seva VI edició. Per tant, el total de diners en premis a repartir, tant de vídeo com de fotografia, és de 57.600 euros. Ambdós jurats estaran formats per professionals de l’àmbit educatiu i del món de la fotografia i el vídeo.

Amb aquests incentius no es pretén fomentar la competitivitat si no recolzar i afavorir els esforços que realitzen alumnes i professors per integrar els audiovisuals en el món escolar.

En l’edició anterior es varen presentar més de cinc-centes fotografies i dos cents vídeos. Molts d’aquests treballs han estat presentats posteriorment pel Departament d’Ensenyament a diverses mostres i concursos nacionals i internacionals on han obtingut importants guardons.

Les inscripcions es poden realitzar a Internet a l’adreça http://www.xtec.es/audiovisuals/  abans del proper 4 d’abril de 2003.

Barcelona,  7 de novembre de 2002