El Departament d'Ensenyament incorpora l'enciclopèdia Britannica al portal edu365.com

query_builder   22 octubre 2003 10:19

event_note Nota de premsa

El Departament d'Ensenyament incorpora l'enciclopèdia Britannica al portal edu365.com

Des del mes de setembre el portal educatiu edu365.com del Departament d’Ensenyament incorpora l’"Encyclopaedia Britannica" als recursos que posa a disposició de l’alumnat i del professorat. Els usuaris registrats d’aquest portal tenen ara al seu abast una eina de consulta i de referència de gran qualitat, que és accessible per Internet tant des dels centres d’ensenyament com des dels domicilis dels alumnes.

L’enciclopèdia Britannica disposa d’un sistema de cerca que permet triar el tema sol·licitat per nivells d’aprofundiment i extensió del contingut. El nivell high proporciona els recursos íntegres de l’enciclopèdia, i els nivells middle i  elementary presenten els continguts de manera adequada als estudiants de secundària obligatòria i de primària. Els articles estan acompanyats d’imatges, animacions i vídeos curts que ajuden a facilitar-ne la comprensió, així com d’una selecció d’enllaços a Internet sobre el tema del qual s’està buscant informació.

Per facilitar l’estudi de les diverses matèries del currículum, l’enciclopèdia Britannica proporciona interactius multimèdia que presenten els continguts de manera dinàmica, visual i entenedora. Incorpora un atlas mundial amb mapes interactius i l’accés a la definició i la pronúncia  de qualsevol mot d’un article fent doble clic. El professorat té a la seva disposició diversos materials d’aprenentatge, que són unitats didàctiques i activitats d’avaluació realitzades per experts que poden ajudar en la  tasca docent. També es pot consultar el significat de les paraules de la llengua anglesa fent ús del diccionari Merriam Webster.

L’"Encyclopaedia Britannica" s’afegeix a l’important conjunt d’aplicacions i de continguts (calculadora, enciclopèdies en català i castellà, processador de textos incorporat al navegador, diccionaris multilingües, entre d’altres) que proporciona l’escriptori digital del portal educatiu edu365.com.

Per a més informació, consulteu  http://www.edu365.com/utilitats/britannica.htm .

Barcelona, 22 d’octubre de 2003